Header keuken 1400041
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400008

Hoogglans eilandkeuken met wandkasten

De kristalwitte en lavazwarte hoogglans fronten in combinatie met het keramieke werkblad maken van deze greeploze keuken een echte eyecatcher. De design keuken wordt onderstreept door de 5 grote kasten met extra opbergruimte, de luxe Miele apparatuur, en het ruime kookeiland.

Met deze hoogglans eilandkeuken haal je niet alleen een moderne keuken in huis, je profiteert ook van de ruime opbergmogelijkheden.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoogglans eiland keuken is uitgerust met de volgende luxe Miele apparatuur: eiland afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, oven en een koelkast.
Miele keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Geweldig advies

Keuken gekocht, geweldig advies gekregen, de verkoper was terzake optimaal deskundig. Wij waren niet de makkelijkste klanten, maar niets was teveel. Afspraken levering en installatie tot op de dag en uur helemaal nagekomen. Montage perfekt, ook alles op afspraak, naar volle tevredenheid, totaal geen klachten...

B.M. Rijns

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies