Keuken 1400211 - Zwart houten hoekkeuken met zwevende kookunit
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400211

Keuken met zwevend element

In deze greeploze keuken wordt de warme kleur lavazwart gecombineerd met een stijlvol wit composiet werkblad. De open bovenkasten geven de moderne keuken een speels accent. Ze bieden je bovendien de mogelijkheid de keuken te personaliseren of van een accentkleur te voorzien. De houtfineer fronten zijn mat gelakt en hebben een goed zichtbare houtneft. Een aan de wand hangende elementen dat lijkt te zweven maakt deze keuken uniek en geeft haar een ruimtelijke uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparaten van het merk Pelgrim. Een in de hoek ingebouwde Smeg oven en Novy plafondunit maken deze keuken compleet. Bent u ook gecharmeerd van het zwevende keukenelement van deze opstelling? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden voor uw keukenruimte te bespreken.

Pelgrim apparatuur Smeg oven Novy plafondunit

Onze klanten aan het woord

Alles klopte

Keuken gekocht, goed geholpen met advies, op de hoogte gehouden vd ontwikkelingen, alles klopte.

E. Albers

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies