Header keuken 1400008
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400040

Strakke witte keuken met zwevend accent

Als u van een greeploze deuren en laden, die mooi mat zijn afgewerkt. De onderkasten en laden hebben aan de bovenrand een inspringende lijst, waardoor het effect ontstaat van een zwevend werkblad.

Het zwevende kookdeel dat is voorzien van een inductie kookplaat met daarboven een Novy plafondunit verlenende deze keuken meer ruimte en gewichtloosheid. Het in wit uitgevoerde composieten werkblad geeft de keuken een extra moderne uitstraling. Deze hoekkeuken is zeer compleet, dankzij de inbouwapparatuur van Smeg, de vierkante spoelbak, de moderne kraan en afzuigkap.

Inclusief keukenapparatuur
Deze matgelakte witte keuken is uitgerust met een inductie kookplaat, combi-magnetronen en vaatwasser van Smeg en een Novy plafond afzuigunit.
Smeg keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Hartelijke dank

Mede dank zij de goede raad en het meedenken van adviseur Per Vosters is mijn keuken prachtig geworden. Bovendien is de keuken perfect geinstalleerd door Age Boersma. Beide heren hartelijk dank. Dit bedrijf is een absolute aanrader.

K. Blom-van Biljouw

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies