Header keuken 1400047
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400002

Stoere witte hoekkeuken met kastenwand

Op zoek naar een lichte keuken met een sfeervolle uitstraling? Dit strakke model met witte deuren, heeft een donker composiet werkblad en zwarte RVS grepen, wat voor een mooie balans zorgt. De hoekkeuken is ruim en oogt open, de houtlook kastenwand geeft de keuken een warmere uitstraling. Bergruimte is er, dankzij deze kastenwand in combinatie met de brede laden, meer dan genoeg. Deze extra opbergruimte is erg handig wanneer je een groot gezin hebt.

Een moderne keuken met landelijke accenten zoals verticale rillen fronten op alle deuren en de schouw waarin de afzuigkap netjes is weggewerkt. Boven het spoelgedeelte heeft u een schap voor accessoires en servies. In dit schap, dat net als de kastenwand is uitgevoerd met houtprint in de kleur City Nature Oak, is tevens de sfeervolle verlichting weggewerkt.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere keuken met kastenwand is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en een 178 cm hoge koelkast.

Pelgrim keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies