Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

Miele Wijnklimaatkast

Wijnklimaatkasten van Miele houden je wijnflessen altijd op de juiste temperatuur, zodat je er optimaal van kunt genieten. Met een Miele wijnklimaatkast ben je gegarandeerd van een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Met een tijdloos design, duurzame materialen en een hoog gebruiksgemak hoef je je na het kopen van Miele wijn-klimaatkasten nergens meer zorgen over te maken.

  Highlights – Miele Wijnklimaatkasten

  Temperatuurzones

  De wijnklimaatkast van Miele is voorzien van drie afzonderlijk regelbare temperatuurzones. Zo kunnen gelijktijdig drie verschillende soorten wijn, bijvoorbeeld rode wijn, witte wijn, champagne of sekt, op de perfecte temperatuur worden bewaard.

  FlexiFrame

  Flessen met verschillende maten liggen veilig
  In de variabele flessenrekken liggen alle flessen veilig. De afzonderlijke delen van het flessenrek kunt u met één hand verplaatsen en zijn daarmee geschikt voor flessen met uiteenlopende formaten. Zo bewaart u uw wijnflessen in de ideale positie.

  Presenteerhouder Selector

  Voor de mooiste flessen wijn
  Met de selector kunt u de mooiste flessen uit uw wijncollectie speciaal belichten. De flessen liggen iets hoger in het gedempte licht van de wijnklimaatkast. Een chique presentatie van uw bijzondere wijnen.

  Led-verlichting

  Sfeervolle atmosfeer
  De strak aansluitende led-verlichting plaatst uw wijnschatten in het juiste licht. De led-techniek is onderhoudsvrij en zorgt voor een efficiënte en optimale verlichting van de binnenruimte, waardoor de flessen wijn goed zichtbaar zijn.

  SommelierSet

  Functioneel genietpakket voor uw wijnklimaatkast
  De wijnklimaatkast wordt een individueel genot: dankzij de unieke SommelierSet, exclusief van Miele. Bereid je sierlijke wijnen professioneel voor op decanteren. Geniet van champagne en witte wijn uit gekoelde glazen. Ook na het openen blijven je wijnflessen nog goed op temperatuur. En alles wat je nodig hebt, ligt altijd klaar voor gebruik.

  SoftClose

  De deur van het apparaat zacht sluiten
  Met SoftClose gaat de deur van je Miele wijnklimaatkast heel zacht, vlot en haast vanzelf dicht: door de geïntegreerde demping worden trillingen richting de opgeslagen wijn als gevolg van een hard dichtslaande deur, voorkomen. Verder sluit de deur dankzij SoftClose onder een openingshoek van 30° zelfs automatisch. Zo kun je je wijn rustig en uiterst veilig verder bewaren.

  Vibratiearme opslag

  Speciaal ontwikkeld voor het bewaren in een wijnklimaatkast
  Om je wijnflessen behoedzaam te bewaren zijn in de wijnklimaatkasten van Miele een paar speciaal geoptimaliseerde onderdelen verwerkt: de op looprust geoptimaliseerde compressor is mechanisch losgekoppeld van de behuizing. Zo ligt de wijn altijd rustig.

  Etikettenhouder

  Beschrijfbare etiketten voor eigen gebruik
  Op elk flessenrek is een strip bevestigd waarop je met krijt kunt schrijven: je kunt er bijvoorbeeld de herkomst of jaargang op noteren. De NoteBoards zijn magnetisch waardoor je ze er eenvoudig af kunt halen.

  Push2open

  De perfecte oplossing voor design zonder handgrepen
  De onderbouwwijnklimaatkast met Push2Open van Miele gaat bijna vanzelf open. Door licht op de glazen deur te drukken wordt het openingsmechaniek geactiveerd. De deur gaat zachtjes open, zodat je de rand gemakkelijk kunt pakken en de deur verder kunt openen. Miele-wijnklimaatkasten met Push2Open hebben geen deurgreep en passen zo optimaal in elke keuken en elk interieur.

  Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
  Volg ons op: