De stappen van aankoop tot oplevering

Checklist van aankoop keuken tot oplevering
We richten onze huizen steeds mooier in. De keuken is daarbij een belangrijke plek waar we steeds meer tijd in doorbrengen. Lekker koken of gezellig even bijpraten rond de keukentafel. Daarom vinden we het belangrijk dat de keuken geheel wordt ingericht naar uw smaak en ideeën! Samen met een van onze keukenspecialisten ontwerpen we zo uw droomkeuken. De keukenopstelling, stijl, kleur, keukendeurtjes, indeling, het aanrechtblad, materiaal en de keukenapparatuur worden nauwkeurig geselecteerd. Bent u 100% tevreden met het keukenontwerp en gaat u tot aankoop over dan is de eerste stap gezet.

Natuurlijk begrijpen wij dat u het liefst de volgende dag al een culinair gerecht in uw nieuwe keuken zou willen bereiden. Wij gaan er dan ook voor zorgen dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Hieronder staan de stappen van aankoop tot oplevering waarmee wij dit gaan realiseren.

1. Aankoop

Stap 1: Gefeliciteerd, de aankoop is rond!Het merendeel van de Nederlanders koopt een complete keuken inclusief de montage. Bemmel & Kroon biedt haar klanten een totaalpakket van diensten aan van verkoop tot en met de montage. Dat betekend dat wij de oude keuken ook voor u kunnen slopen en extra gas-, water- en elektriciteitsleidingen aan kunnen leggen. Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u uw nieuwe keuken liever zelf monteren? Geen enkel probleem, wij staan u graag bij met raad en daad. U ontvangt van ons dan een duidelijk leidingschema voor de aansluiting van uw inbouwapparatuur. Twijfelt u of na de aankoop over de kleur van de keukenkastjes? Of wilt u toch een grotere kookplaat of afzuigkap? Tot wij uw keuken gaan inmeten kunt u de bestelling nog aanpassen.

2. Inmeten

Stap 2: Het inmeten van uw nieuwe keukenVoor het inmeten van uw keuken plannen wij samen met u een datum en tijdstip in. Op de dag van de afspraak belt de inmeter een half uur van tevoren om zijn bezoek aan te kondigen. De exacte afmetingen van uw keuken wordt nu gecontroleerd. Hierbij kijken we tevens naar de plaats waar zich de kozijnen en deuren bevinden. U bent er dan van verzekerd dat alles perfect past. Het is belangrijk dat u bij het inmeten zelf aanwezig bent om het inmeetrapport te tekenen. Ook is er tijdens het inmeten ruimte om (technische) vragen te stellen. Natuurlijk bent u vrij om het inmeten zelf te doen, maar wij raden dit sterk af. Het goed inmeten van de keuken is ontzettend belangrijk. Wanneer u de keuken zelf inmeet loopt u namelijk het risico dat er tijdens het monteren van de keuken iets niet past.

3. Bestellen

Stap 3: Wij gaan uw nieuwe keuken bestellenZodra de inmeetgegevens in ons systeem zijn verwerkt en uw order is gecontroleerd, bestellen we alle keukenonderdelen. Uw exacte bestelling en de voortgang kunt u zien door op onze website in te loggen bij het onderdeel “MijnKeuken info”. Dit onderdeel bevind zicht rechts boven op onze website. De inloggegevens zullen wij u per e-mail toezenden.
Heeft u er niet voor gekozen de keuken door ons te laten installeren? Controleer dan of alle aansluitingen er zijn en bijvoorbeeld of het gat voor de afvoer van de afzuigkap al is geboord. Check goed of alle voorbereidende werkzaamheden al zijn uitgevoerd.

4. Levering

Stap 4: De levering in uw woningBij aankoop van uw keuken kan vaak al direct een concrete leverweek worden afgesproken. Heeft u een koophuis dat nog niet is opgeleverd dan kunt u de keuken ook op afroep laten leveren. In dat laatste geval laat u ons weten wanneer wij de keuken kunnen leveren. Voor welke optie u ook kiest: u hoort ruim bijtijds van ons op welke de keuken wordt geleverd. Nu de leverdatum nadert, is het verstandig alvast te zorgen voor een droge en veilige opslagplaats voor alle keukenonderdelen. Liefst niet in de keuken maar direct in de buurt van de keuken. Zo hebben de monteurs meer bewegingsruimte in de ruimte waar de keuken daadwerkelijk komt te staan. Ook adviseren we u om kwetsbare muren en kozijnen af te dekken.

5. Montage

Stap 5: De montage van de keukenopstellingIs de ruimte waar de keuken geplaatst wordt leeg, vlak en schoon en zitten alle aansluitpunten op de juiste plek? Dan kan onze monteur starten met het opbouwen, bevestigen en installeren van de verschillende keukenonderdelen. Al het verpakkingsmateriaal nemen wij nadat de keuken is gemonteerd en de keukenapparatuur is geïnstalleerd indien gewenst mee terug. Zo heeft u direct een opgeruimde keuken tot uw beschikking.

6. Oplevering

Stap 6: De oplevering, u kunt gaan koken in uw nieuwe keukenHet is zover: uw droomkeuken die u alleen nog maar als 3D ontwerp heeft gezien is gereed. Onze monteurs dragen deze graag persoonlijk aan u over. Samen met u vullen zij het opleveringsrapport in. Blijkt iets nog niet 100% in orde geef dit dan vooral aan. Onze monteur onderneemt in dat geval direct actie. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen door onze klantenservice.

Heeft u nog vragen?

Heeft u na het lezen van de hierboven vermelde stappen nog vragen over het monteren van een keuken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team zal uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.