Samsung logo

Samsung AddWash

Geen wasgoed vergeten, dankzij Samsungs Add Wash functionaliteit!
In een Samsung AddWash wasmachine voeg je, ook tijdens het wassen, eenvoudig kleding toe. Dit doe je via een klepje in de AddWash-deur. Hiervoor druk je tijdens het wassen op de pauzeknop waarna het klepje aan de voorkant van de glazen deur opent. Stop nu het vergeten kledingstuk in de trommel en sluit het klepje. Het wasprogramma gaat hierna verder waar hij gebleven was. Handig, als je jouw favoriete overhemd of spijkerbroek nog in de wasmand ligt nadat het wasprogramma al is gestart. Daarnaast beschikken de Samsung AddWash wasmachines ook over Eco Bubble. Zo bespaar je bij elke wasbeurt ook nog energie.

Samsung AddWash wasmachines

Samsung WW80T654ALE
Leverbaar op bestelling

De Samsung WW80T654ALE wasmachine heeft AddWash. Zo voeg je gemakkelijk tussentijds vergeten kledingstukken toe. EcoBubble technologie reinigt je kleding grondig. Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raad programma's aan en geeft statusupdates. Met Super Speed verkort je gemakkelijk je wasduur. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen.

 • Vulgewicht: 8 kg
 • Toerental: 1400 rpm
 • Geluidsniveau: Normaal - 74 dB
 • Programmaduur Eco: Normaal
 • Stoomfunctie: Ja
 • Bediening via app: Ja
699,-
 • Levering mogelijk op basis van drempelbezorging
Info

Add Wash video’s

Promotie video’s van de Samsung wasmachines met AddWash functionaliteit

Samsung AddWash promotie video
Promotie video Add Wash commercial
Samsungs smart home app
Meer functionaliteit AddWash wasmachines

Toelichting AddWash functionaliteit

Wie herkent het niet: je hebt de wasmachine net aangezet en ontdekt dat je een shirt of ander kledingstuk bent vergeten toe te voegen. Of je hebt net de wekelijkse was aangezet en je vindt een sok of een paar handdoeken op de vloer van de badkamer. Met de AddWash functionaliteit van Samsung is dit geen enkel probleem. Als je iets vergeten bent, kun je via het AddWash-deurtje snel en eenvoudig kledingstukken, wasmiddel of wasverzachter toevoegen. Heb je een kledingstuk met de hand gewassen? Ook als de was al draait kun je handgewassen kleding nog in de wasmachine toevoegen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

De Samsung AddWash-machines kun je dankzij Smart Control met je smartphone bedienen, waar en wanneer je wilt. Ook kan je smartphone je tijdens de wascyclus een melding geven wanneer het een goed moment is om wasgoed toe te voegen. Met de slimme wasmachines van Samsung wordt wassen makkelijker, efficiënter en energiezuiniger dan ooit. En met Super Speed en de EcoBubble-technologie krijg je je wasgoed zelfs met koud water in slechts 39 minuten schoon. Zo hoeft wassen nooit meer een tijdrovende bezigheid te zijn en houd je tijd over voor leukere bezigheden. Het zoveelste voorbeeld van Samsung’s innovatieve technologie die het leven van mensen gemakkelijker maakt.

Kledingstukken toevoegen via het Add-wash deurtjeKledingstukken toevoegen via het Add-wash deurtje.
Wasmiddel toevoegen via het Add-wash deurtjeWasmiddel toevoegen via het Add-wash deurtje

Innovatieve technologieën van de AddWash modellen.

Naast de AddWash technologie beschikken de AddWash-modellen over veel van Samsungs innovatieve technologieën. Deze zorgen samen voor superieure tijdbesparende wasprestaties. Een greep uit deze wasmachine technologie, die van model tot model kan verschillen, vind je hieronder:

Samsung Super Speed

Samsung Super Speed wast een volle trommel in slechts 39 minuten.

Samsungs SuperSpeed functie maakt het mogelijk om een normale was te draaien in slechts 39 minuten. Dit gebeurt zonder dat dit ten koste gaat van het wasresultaat. De SuperSpeed cyclus wordt ingeschakeld door SpeedSpray technologie, die water uit jet sprays spuit. Zo wordt wasmiddel snel verspreid en kleding sneller gereinigd. Vervolgens spoelen de water sprays de was daarna met schoon water, dat tegelijkertijd wordt afgevoerd.

Samsung ecobubble technologie

Samsungs EcoBubble technologie vult de gehele trommel met bubbels.

De ecobubble technologie voegt tijdens het mengproces extra lucht bij het water en wasmiddel toe. Vervolgens wordt de gehele trommel met bubbels gevuld. Deze eco-bubbles dringen 40 keer sneller in het het weefsel door dan de normale mix van water en zeep. Zo biedt de ecobubble technologie zowel perfecte zorg voor kwetsbare kleding als uitstekende was resultaten. Zelfs in koud water, terwijl er tevens op energie wordt bespaard.

Meer innovatieve technologieën

 • Met een druk op de knop helpt het Bubble Soak programma lastige vlekken te verwijderen. Kleren worden grondig geweekt in bubbels, zodat vlekken loskomen en worden verwijderd.
 • Drum Light: Handige trommelverlichting. De trommel is uitstekend verlicht. Hierdoor zie je precies wat erin zit en weet je zeker dat er geen wasgoed achter blijft.
 • Digital Inventer Technologie: Stiller, duurzamer en energiezuiniger. Omdat een Digital Inventer Motor met magneten werkt gaat deze motor langer mee, is hij stiller en energiezuiniger. Bovendien krijg je bij Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inventer Motor.
 • VTR plus: Lagere geluidsproductie en minder trillingen. VTR-Plus technologie vermindert geluid en trillingen tijdens het wassen. Hierbij houdt de 3D Vibration Sensor de trommel volmaakt in balans, zelfs bij centrifugeren met een hoog toerental.

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur van Samsung. Heb je een vraag over één van deze apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je de Samsung AddWash wasmachine voor deze gaat kopen liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je de apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij jouw te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van Samsung en andere Top-merken.

Samsung wasmachines in één van onze winkels.Samsung wasmachines in één van onze winkels.
Amerikaanse koelkasten van Samsung in onze showroom.Amerikaanse koelkasten van Samsung in onze showroom.
Klantwaardering
Trustpilot
9,2
Qasa
9,4
Kieskeurig
9,2

Telefonisch bestellen

Wil je één van Samsungs AddWash wasmachines liever telefonisch bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74) of een vestiging naar keuze. Onze verkoop adviseurs zijn je graag van dienst bij het kiezen van een AddWash model dat op jouw wensen en gezinssituatie is afgestemd.

Reparatie van jouw Samsung huishoud- of keukenapparaat nodig?
Samsung Support biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Samsung apparatuur. Wil je telefonisch een serviceafspraak maken, dan kun je de medewerkers van de Samsung Support. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken via telefoonnummer (088 – 90 90 100).