Witgoed

Al ruim 60 jaar de voordeligste witgoedwinkel van Nederland
Voor nieuwe witgoed producten ben je bij ons aan het juiste adres. Ruim 60 jaar ervaring maakt ons een echte witgoedspecialist. Dankzij ons enorme aanbod zijn wij de grootste en voordeligste online witgoedwinkel van Nederland. Of je nu een nieuwe wasmachine, droger, koelkast, vriezer of vaatwasser nodig hebt, al deze witgoed apparatuur koop je bij ons voor de laagste prijs!

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Onze topmerken

  • Bauknecht logo
  • Miele logo
  • Siemens logo
  • AEG logo
  • Samsung logo
  • LG logo
  • Bosch logo
  • ATAG logo
Alle merken tonen
Laagste prijs via elektronische prijslabels

Voordelig witgoed kopen

De laagste prijzen via elektronische prijslabels
Prijzen vergelijken? Dat doen wij iedere dag voor jou. Mooie showrooms, full service, een uitgebreid assortiment producten en de grootste witgoedwebwinkel van Nederland. Dat is Bemmel & Kroon. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle witgoed en inbouwapparaten in onze showrooms voorzien van elektronische prijslabels. Deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel waardoor de prijzen onmiddelijk aan de actuele situatie worden aangepast: Webprijs = Winkelprijs!

Hierdoor betaal je bij Bemmel & Kroon voor witgoed altijd de laagste prijs.

Unieke witgoedwinkels

Keukens én witgoed onder één dak
Naast complete keukens vind je bij Bemmel & Kroon ook apparatuur van de beste witgoedmerken. Met een online aanbod van ruim 10.000 vrijstaande en inbouwapparaten zijn wij één van de grootste witgoedleveranciers van Nederland. Bovendien koop je deze apparatuur, door onze grootschalige inkoop, bij ons altijd voor de laagste prijs. Geen zin om je nieuwe inbouw koelkast, vriezer, vaatwasser of andere inbouwapparatuur zelf in te bouwen, geen probleem kies bij het bestellen dan voor onze inbouwservice.

Onze keukenwinkel in Zoeterwoude-Rijndijk
Onze witgoedzaak in Cruquius
Inbouw koelkasten in onze witgoedwinkel in Den Haag
Onderbouw koelkasten
Koelkasten & koelvriescombinaties
Wasmachines van de beste witgoedmerken
Amerikaanse koelkasten van Samsung
Unieke presentatie van inbouw vaatwassers
Laagste prijs voor witgoed
Inbouw apparatuur uitproberen
Inbouwapparatuur om te bakken en stomen
LG koelkasten Side-by-Side
Koelkasten in alle modellen en formaten

Witgoed in alle soorten en maten

Geen huishouden is in Nederland hetzelfde. Daarom vind je bij ons witgoed in alle formaten en modellen. Heb je bijvoorbeeld een groot gezin, kies dan voor een Amerikaanse koelkast en een 9 kg wasmachine. Zoek je een efficiënte warmtepompdroger, energiezuinige koelkast of inbouwvaatwasser? Ook dan ben je bij Bemmel & Kroon aan het juiste adres.

Woon je alleen en heb je een hekel aan afwassen? Wellicht is een mini vaatwasser voor jou dan een goede keuze. Bekijk ons aanbod online in onze webshop of kom langs in één van onze winkels. Neem bij vragen of advies gerust contact op met onze klantenservice.

Onze witgoedspecialisten zijn je graag van dienst.

Veelgestelde vragen over witgoed

Bemmel & Kroon heeft de grootste online witgoedwinkel van Nederland. Met meer dan 60 jaar ervaring kunnen wij onszelf een echte witgoedspecialist noemen. Daarom hebben we de meest gestelde vragen hieronder alvast voor je opgesomd. Maar uiteraard helpt onze klantenservice (070-301 34 74) je ook graag verder bij andere vragen.

Wat is witgoed?
Witgoed is een verzamelnaam die wordt gebruikt om groot huishoudelijke apparatuur aan te duiden. Dit zijn wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en diepvriezers. De kleur van deze apparatuur is voornamelijk wit, vandaar de naam ‘witgoed’. Deze apparatuur is verder onderverdeeld in vrijstaande en inbouwapparatuur. Bij Bemmel & Kroon vind je het grootste witgoed-aanbod. Wij bieden alle bekende A-merken voor de laagste prijs!

Hoeveel witgoedwinkels hebben jullie?
Naast de grootste online witgoedwinkel van Nederland hebben wij ook 3 échte winkels. Hier vind je naast een enorm aanbod witgoed en keukenapparatuur ook een zeer ruim aanbod van complete keukens. Je vind onze winkels in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius.

Waarom zijn jullie witgoed-prijzen lager?
Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kopen wij onze apparatuur bij witgoedfabrikanten zeer groot in en betalen onze klanten kleine prijzen!

Welke witgoed-merken zijn populair?
Populaire witgoed-merken zijn onder andere: Miele, Bosch, AEG, Samsung, Siemens, LG en Liebherr. Al deze A-merken, en andere witgoedmerken, vind je in onze webshop of één van onze winkels.

Installeren jullie ook witgoed?
Ja, vink hiervoor tijdens het bestellen bij vrijstaand witgoed voor de optie “Extra service”. Bij witgoed-apparatuur dat moet worden ingebouwd kies je voor de optie “Vakkundige installatie”. Heb je nog oude apparatuur, dan nemen we die ook direct mee voor recycling.