Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG

ATAG logo We love to CookATAG keukenapparatuur – Ontdek de wereld van koken
De naam ATAG wordt vaak ondertekend met de zin “We love to cook“. Bij ATAG draait alles om koken, in de breedste zin van het woord. Daarmee is het een echt kookmerk. Van afzuigkappen tot kookplaten en van ovens tot vaatwassers. ATAG biedt alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken. We love to cook gaat over passie. Passie voor koken en passie voor kwaliteit.

ATAG keukenapparatuur

Het assortiment van ATAG richt zich volledig op de keuken. Ontdek de keukenapparaten speciaal voor kookliefhebbers. Keukenapparatuur waarmee je met passie en plezier kunnen koken. Van ovens tot kookplaten en van afzuigkappen tot vaatwassers. Alles draait hierbij om het kookplezier. De ene dag bereid je een verse maaltijd, een andere keer gaat het om de passie jou gasten iets speciaals voor te schotelen. De hoogwaardige kookapparatuur van ATAG helpt je hierbij.

Het merk ATAG

We love to cook

Aan de slogan “We love to cook” die ATAG regelmatig gebruikt ligt een emotionele betekenis ten grondslag. We love to cook gaat over de passie voor koken en passie voor kwaliteit. Dit vindt zijn oorsprong bij de toewijding en gedrevenheid van de oprichters. De totstandkoming van het eerste tweevlamskomfoortje heeft het ontwikkelings-DNA van ATAG bepaald. Met dezelfde bezieling als in de beginjaren ontwikkeld dit merk nu de meest kwalitatieve producten. Zij het met een vanzelfsprekend verschil: de passie waarmee ATAG-apparatuur tegenwoordig wordt ontwikkelen is volledig gericht op de aspiraties van de huidige generatie gebruikers. ATAG is de standaard voor kookliefhebbers die hun ziel en zaligheid leggen in het bereiden en genieten van de heerlijkste gerechten. Zowel als het gaat om de stijlvolle afwerking, de intuïtieve bediening als de ingenieuze bereidingswijzen.

ATAG kies je als je van koken en kwaliteit houdt. Deze gedeelde emotie koesteren we aan de hand van innovatie en design, tot in de kleinste details. Techniek, vorm, functionaliteit en duurzaamheid, al deze facetten moeten kloppen. Zo wordt koken een inspirerende beleving!

We love to cook gaat over de passie voor koken en passie voor kwaliteit.

De nieuwe MAGNA-lijn van ATAG

Met de introductie van de nieuwe MAGNA-lijn, met nu behalve kookplaten ook een serie (combi-stoom) ovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen zet ATAG nu de perfectie van MAGNA door over de volle breedte van het assortiment. De MAGNA perfectie is ook te zien aan het consequente materiaalgebruik. Hierdoor passen de verschillende productgroepen uit de MAGNA-lijn schitterend bij elkaar. Men kan een perfecte set creëren, die echt wat toevoegt aan een luxe keuken.

Keukenapparaten uit de MAGNA-lijn

ATAG apparatuur voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij de huishoudelijke apparaten en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de kookapparatuur van ATAG door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze blikvangers voor je keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop je ATAG apparatuur voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten over de keukenapparaten van ATAG. Kom gerust langs in één van onze showrooms waar je de apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je niet alleen werkend opgestelde ATAG apparatuur, maar ook nog een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom staan onze adviseurs voor je klaar. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod van ATAG kookapparatuur.

Keukenwinkel in Cruquius
Kookplaten: koken op gas, inductie of keramisch?
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Inbouw koelkasten en koel-vriescombinaties in alle formaten.
Bemmel & Kroon voor keukens en keukenapparatuur.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses
Onze keukenshowroom in Den Haag.

Brandvideo van ATAG

Bij ATAG draait alles om kookplezier. De ene dag bereidt je een verse maaltijd voor je gezin, een andere keer gaat het om de passie je gasten een bijzonder gerecht voor te schotelen. ATAG draagt daaraan bij met mooie, praktische en duurzame kwaliteitsapparatuur. Jouw wensen en ervaringen als hobbykok vertalen zij naar solide kookapparatuur die comfortabel werkt. Keukenapparatuur waarmee je gezien mag worden, met de intuïtieve kracht van goede vormgeving: ‘Dutch Design’, hoge kwaliteit en goed schoon te houden.

ATAG Garantie

ATAG staat voor pure kwaliteit waar een uitstekende garantie bij hoort.
ATAG is op basis van hun passie voor koken en kwaliteit uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professionele keuken vertalen zij hun kookapparatuur naar de wensen van enthousiaste thuiskoks. Keukenapparaten met een intuïtief ontwerp die duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid garanderen. Keukenapparatuur van ATAG maakt van je keuken een blikvanger in huis. Pure kwaliteit, dat is waar ze voor staan. Daarvoor zetten ze al hun kennis en innovatiekracht in, en gebruiken ze de hoogwaardigste materialen. Uiteraard is deze hoogwaardige apparatuur ook voorzien van een uitstekende garantie. Daarom hebben zij een unieke garantieregeling.

ATAG heeft een unieke garantieregeling: de G8 garantie

Wokken met de Fusion Volcano

Als je écht wilt wokken heb je hoge temperaturen nodig. Bij een hoge temperatuur blijven alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.

De kracht van de vlam
Wokken is hot! Maar het gevoel van het échte wokken naar jouw eigen keuken brengen was de grote truc. ATAG is hiervoor op zoek gegaan naar de kracht van de vlam, de ‘power’ waar de profs mee werken. Die kracht zit ‘m vooral in een goede, hete kern. Deze kennis heeft ATAG gebruikt voor de ontwikkeling van een uniek product: de Fusion Volcano wokbrander. Voor jou het startpunt om eindelijk echt te wokken.

Vrijblijvend advies over de juiste keukenapparatuur?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ATAG-keukenapparatuur zoals ovens, stoomovens, vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, fornuizen, koelkasten, vriezers, magnetrons, koffiemachines en wijnklimaatkasten. Maar ook wasmachines, wasdrogers en stofzuigers van andere merken maken deel uit van van ons assortiment. In onze keukenshowroom vind je een groot aantal keukens waarbij ATAG apparatuur is ingebouwd. Keukens die zijn voorzien van inbouwapparatuur van andere merken kunnen uiteraard ook geleverd worden met ATAG apparatuur.

Onze ervaren adviseurs hebben in de loop der jaren al duizenden ATAG apparaten verkocht en kunnen je dus uitgebreid informeren over alle mogelijkheden. Gaat jou voorkeur bijvoorbeeld uit naar een inductiekookplaat of heb je toch liever een gaskookplaat? Wij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een apparaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms. Maak voor advies over een complete ATAG keuken een afspraak met een keukenspecialisten bij één van onze vestingen.

Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: