• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige


Selsiuz logo

Selsiuz past ook bij jou!

Met de komst van Selsiuz is er meer keuze voor liefhebbers van de kokendwaterkraan. Niet alleen omdat deze 3-in-1 kraan betaalbaar is. Maar ook omdat de Selsiuz verkrijgbaar is in drie verschillende modellen en maar liefst vijf eigentijdse kleuren.

Naast de kleuren Chrome en Inox is de Selsiuz ook leverbaar in drie nieuwe trendy kleuren: CopperGold en Gun Metal. Kies uit de modellen haaks, rond of XL met spoeldouche en combineer met de kleur die perfect in jouw keuken past. Met deze keuze in kraanmodellen en kleuren is er altijd een kraan die bij jou past. Zoals je van een moderne kraan kunt verwachten is de Selsiuz ook nog eens waterbesparend en veilig in het gebruik.

Thee zetten met de Selsiuz Rond kraan in de kleur Copper
Paste koken met de Selsiuz Rond kraan in de kleur Gold

Kranen aanbod

De kraan wordt geleverd met een boiler. Afhankelijk van de situatie heb je de keuze uit drie verschillende varianten. De Single boiler geeft alleen kokendwater. Duurt het momenteel lang voordat je warm water in de keuken hebt? Kies dan voor een Combi of Combi Extra boiler. De boiler geeft dan direct warm water waardoor je niet langer hoeft te wachten.

Selsiuz modellen

De keuken kan met de Selsiuz kokendwaterkraan precies naar jouw smaak worden ingericht. Want met de drie verschillende modellen en maar liefst vijf kleuren (Chrome, Inox, Gun Metal, Gold en Copper) is er altijd een kraan die bij jou past. De Chrome is leverbaar in het model haaks en rond. De Steel (RVS) in rond, haaks en XL en in vier eigentijdse kleuren: Gun Metal, Copper, Gold, Inox.

Kleuren

De Selsiuz kokendwaterkraan is verkrijgbaar in maar liefst vijf eigentijdse kleuren: Chrome, Inox, Gun Metal, Gold en Copper. Aangezien deze kleuren ook nog eens leverbaar zijn in drie modellen (Chrome in twee) is er altijd wel een kraan die bij jou past. Jou keuken kan  hierdoor altijd precies naar jouw smaak worden ingericht.

Boiler en kraan

De Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De kraan wordt dus geleverd inclusief een boiler.

Met een Single boiler is er alleen kokendwater beschikbaar. Met een Combi boiler zowel kokend als warm water. Met de Combi Extra boiler is er onbeperkt warm water. Alle boilers kunnen op de koud- en warmwaterleiding aangesloten worden zodat een hotfill-aansluiting mogelijk is. Elke kraan kan met een van de boilers gecombineerd worden:

  • Single boiler (alleen kokend water)
  • Combi boiler (kokend en warm water)
  • Combi Extra boiler (kokend en onbeperkt warm water)
De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler.

Selsiuz spoelbakken

Als over Selsiuz spoelbakken wordt gesproken worden eigenlijk de Lanesto Urban spoelbakken bedoeld. Deze bijpassende spoelbakken zijn eveneens leverbaar in de eigentijdse kleuren: Gold, Copper, Inox en Gun Metal. Aangezien deze kleuren een op een matchen met de gekleurde Selsiuz Steel kokendwaterkranen wordt er gesproken over de “Selsiuz spoelbakken”.

Niet alleen in kleur maar ook qua vormgeving zijn deze spoelbakken perfect afgestemd op kokendwaterkranen van Selsiuz. Een unieke combinatie die jouw keuken een geheel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw worden gemonteerd.

Selsiuz spoelbakken in de kleuren: Copper, Gold, Gun Metal en Inox.

Selsiuz promotievideo

De Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan heeft alleen maar voordelen! Het gemak staat voorop maar uiteraard is er ook aan de veiligheid en het design gedacht. Laat je inspireren door de mogelijkheden en toepassingen van direct kokend water uit de Selsiuz.

De Selsiuz kokenwaterkraan maakt het leven makkelijker

Selsiuz beurspresentatie

Toepassingen Selsiuz

De kokendwaterkraan is bijna niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Een kopje thee zetten, pasta koken of een snelle bouillon, een snijplank desinfecteren – je doet het in een handomdraai. En met de kokend water kranen van tegenwoordig kan dat allemaal veilig, zuinig en waterbesparend. Maar de ideale kokendwaterkraan is niet alleen functioneel. Het is een goede combinatie tussen functie en design. De Selsiuz kokendwaterkraan is een betaalbare kraan met ‘personality’ voor iedereen.

Eieren koken
Eieren koken
Thee zetten
Thee zetten
Koffie zetten
Koffie zetten
Babyflesje ontsmetten
Babyflesje ontsmetten
Groenten blancheren
Groenten blancheren
Couscous maken
Couscous maken
Tomaten plisseren
Tomaten plisseren
Verse muntthee
Verse muntthee
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend