• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
BORA multifunctionele laden
BORA logo

BORA multifunctionele laden

Het multitalent voor opwarmen, warmhouden, ontdooien of garen op lage temperatuur
De multifunctionele laden van BORA zijn echte allrounder. Of je nu wilt opwarmen, warmhouden, ontdooien of garen op lage temperatuur, de frontladen van BORA maken het mogelijk. Koken wordt op allerlei manieren nog gemakkelijker. De apparaten zijn dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig te bedienen. De multifunctionele MS140 en MS290 lade overtuigen dankzij hun stijlvolle ‘All Black’-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. Dankzij het individuele design van de frontpanelen passen ze perfect in iedere keuken. In combinatie met de BORA X BO kunnen alle functies worden bediend via het grote display van de flexibele oven. Daarnaast sluiten hij ook visueel aan op het glazen frontpaneel. Deze BORA laden zijn leverbaar vanaf het 3e kwartaal in 2023.

BORA laden aanbod

Frontlade (MS140 of MS290)
De multifunctionele frontlade van BORA is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De BORA MS140 lade is 140 mm hoog en de BORA MS290 is 290 mm hoog. Door de grote opbergruimte en draagkracht is de multifunctionele BORA MS290 lade geschikt om meerdere gerechten op twee niveaus tegelijkertijd op te warmen. Gebruik hiervoor het meegeleverde BORA niveaurooster.

De voordelen van BORA laden

De multifunctionele lade is verkrijgbaar in een 140 en 290 mm hoge variant. Beide varianten bevatten een glazen verwarmingsplateau. De hogere variant is daarnaast voorzien van een BORA rooster. Hierop kunnen gerechten op lage temperatuur worden verwarmd. De BORA multifunctionele lade is ook ideaal voor het verwarmen van babyvoeding, het marineren van gerechten of voor gerechten die lauw geserveerd worden.

De BORA laden leveren topprestaties.

Levert topprestaties

De BORA multifunctionele lade is dankzij zijn vooraf geconfigureerde instellingen ruim inzetbaar. Je kunt er servies mee voorverwarmen, bij heel lage temperaturen mee garen en gerechten mee regenereren, ontdooien of warmhouden.

Het reinigen van BORA laden is zeer eenvoudig.

Reinigingscomfort

Alle oppervlakken in de multifunctionele lade van BORA zijn eenvoudig te bereiken. Hierdoor zijn ze ook snel schoon te maken. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen, waardoor alles binnen de kortste keren weer glanst.

Voor de BORA multifunctionele laden zijn de allerbeste materialen gebruikt.

De beste materialen

Beste kwaliteit: voor de BORA lade waren alleen de allerbeste materialen goed genoeg. Stijlvolle metalen onderdelen en een zwarte glasplaat staan voor duurzaamheid en robuustheid. Alles is vakkundig afgewerkt waardoor je lang plezier beleeft aan jouw BORA multifunctionele lade.

De BORA laden beschikken over een intuïtieve bediening.

Intuïtieve bediening

Op het gebruiksvriendelijke aanraakscherm druk je met je vinger op het gewenste programma. Dit doe je bij de vooraf geconfigureerde instellingen. De temperatuur en opwarmingsduur is echter ook handmatig in te stellen.

De laden zijn te koppelen met de BORA XBO

Te koppelen met BORA X BO

De BORA laden kunnen met de BORA X BO stoomoven worden gecombineerd. Na het koppelen van beide apparaten kan de multifunctionele lade via het grote display van de BORA X BO worden bediend. Bovendien kan het ontwerp van de lade op de stoomoven met glazen frontpaneel worden afgestemd.

De multifunctionele lade van BORA is de perfecte aanvulling op de X BO.

Hoge variant met 2 niveaus

Bij de BORA multifunctionele lade is er ook in een hogere variant. Met deze BORA MS290 lade kun je zelfs op twee niveaus werken. Zo tover je in een handomdraai verfijnde gerechten op tafel die gegarandeerd in de smaak vallen.

BORA X BO Stoomoven

Ideale aanvulling

De BORA multifunctionele lade en de X BO zijn de perfecte combinatie.
De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een stoomoven en oven in één apparaat. Met deze stoomoven haal je professionele technologie in thuis. Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: met de BORA X BO maak je het allemaal.

De XBO oven levert dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten. Zelfs als je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de ovendeur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. Als je de BORA multifunctionele lade met de BORA X BO koppelt, kan deze ook via het display van de X BO worden bediend.

BORA X BO stoomoven tonen

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van BORA’s apparatuur. Heb je een vraag over deze unieke keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe BORA stoomoven of multifunctionele lade gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige apparatuur kunt zien en aanraken. Naast werkend opgestelde huishoudelijke en keukenapparaten van A-merken vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Moderne keuken met een BORA Basic kookplaat
Moderne keuken met een BORA Basic kookplaat
Inductie kookplaten in onze winkel
Inductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9.1
Trustpilot
9.0
Qasa
9.2

Advies in showroom

Heb je een vraag over BORA apparatuur en wil je deze in één van onze showrooms bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Uiteraard kun je jouw vraag over de professionele kookplaten met geïntegreerde afzuiging, stoomoven of lade ook telefonisch stellen via onze klantenservice (070 – 301 34 64).

BORA Customer Care Center
Innstrasse 1
6342 Niederndorf (Oostenrijk)
Service aanvragen
B&K Den Haag
Neckar 24
Industrieterrein Forepark
Winkel informatie
B&K Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269
Rijneke Boulevard
Winkel informatie