BORA MS290 Lade

BORA MS290

BORA’s 290 mm hoge multifunctionele frontlade
De BORA MS290 multifunctionele lade is een echte allrounder. Of je nu wilt opwarmen, warmhouden, ontdooien of garen op lage temperatuur, deze 290 mm hoge lade maakt het mogelijk. Koken wordt met de MS290 van BORA op allerlei manieren nog gemakkelijker. Via een overzichtelijke touchscreenbalk is het apparaat heel eenvoudig te bedienen.

Deze multifunctionele lade overtuigt dankzij zijn stijlvolle ‘All Black’-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. En dankzij het individuele design van de frontpanelen past hij perfect in iedere keuken. In combinatie met de BORA X BO kunnen alle functies worden bediend via het grote display van de flexibele oven. Daarnaast sluit hij ook visueel aan op het glazen frontpaneel.

BORA MS290 warmhoudlade kopen

Afbeeldingen MS290 lade

BORA meerdere laden met steak en borden.
BORA lade met visgerecht warm houden.
BORA MS290 lade borden voorverwarmen.
BORA X BO oven met gestoomde vis.

Productinformatie BORA MS290

De BORA multifunctionele lade MS290 is geschikt om meerdere gerechten op twee niveaus tegelijkertijd op te warmen. Dit komt door de grote opbergruimte en draagkracht. Daarbij kan de ovenruimte met het BORA niveaurooster worden opgedeeld en georganiseerd.

Voor de BORA multifunctionele laden waren alleen de allerbeste materialen goed genoeg. De lade is met het glazen frontpaneel, de glazen plaat en de metalen onderdelen met speciale afwerking een hoogwaardige en duurzame keuze voor in de keuken.

De vanzelfsprekende symbolen op de touchscreenbalk zorgen voor eenvoudige bediening. De bediening wordt hierbij ondersteund met akoestische signalen.

U kunt de BORA multifunctionele lade dankzij zijn vooraf geconfigureerde instellingen voor heel veel dingen gebruiken. Zo kan je er servies mee voorverwarmen, bij heel lage temperaturen mee garen en gerechten mee regenereren, ontdooien of warmhouden. Bij deze 290 mm hoge BORA multifunctionele lade kan je zelfs op twee niveaus werken. Zo kun je smaakvolle gerechten op tafel toveren die gegarandeerd in de smaak vallen.

Door op het ladefront te tikken, wordt de BORA MS290 lade automatisch ontgrendeld. Vervolgens schuift de lade een stukje uit, waardoor deze makkelijk helemaal kan worden geopend.

Voor het minimalistische design van de MS290 lade is alles wat overbodig is, overboord gegooid. Daarbij overtuigt het design met het vlakke oppervlak zonder grepen. Hierdoor past het systeem discreet in elke moderne keuken. Het ‘All Black’-design van het glazen BORA frontpaneel geeft het een moderne look, vooral in combinatie met de BORA X BO stoomoven, die in dezelfde look verkrijgbaar is.

Alle oppervlakken in de BORA multifunctionele lade zijn eenvoudig te bereiken. Hierdoor is de MS290 lade eenvoudig en snel te reinigen. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen. Zo glanst alles weer binnen de kortste keren.

De BORA multifunctionele lade is heel makkelijk te bedienen. Dit komt door veelzijdige vooraf geconfigureerde instellingen. Tik hiervoor gewoon op de overzichtelijke iconen op de touchscreenbalk. Ervaren gebruikers kunnen de temperatuur en duur van het gewenste verwarmingsproces ook zelf instellen.

De BORA MS290 multifunctionele lade kan met de BORA X BO stoomoven worden verbonden. Hierdoor kan de gebruiker de lade via het grote 19-inch-display van de BORA X BO bedienen. Alle vooraf geconfigureerde instellingen en speciale programma’s zijn via het display voor beide apparaten uit te voeren. Hierbij staan hem extra functies van de BORA multifunctionele lade ter beschikking.

Het BORA niveaurooster is vaatwasser bestendig en kan daarom makkelijk in de vaatwasmachine worden gereinigd.

Technische gegevens BORA MS290

MS290 Maatschets 1 (vooraanzicht)
MS290 Maatschets 2 (zijaanzicht)
MS290 Maatschets 3 (bovenaanzicht)
MS290 Maatschets 4 (presentatie zicht)
 • Formaat (breedte x hoogte x diepte) : 559 x 290 x 537 mm
 • Aansluitspanning : 220 – 240 V
 • Frequentie : 50 60 Hz
 • Maximale vermogensopname : 810 W
 • Zekering minimaal : 1 x 16 A
 • Lengte netaansluitkabel : 1,8 m
 • Gewicht : 20,7 kg
 • Gewicht (incl. toebehoren/verpakking) : 24 kg
 • Formaat ovenruimte (breedte x hoogte x diepte) : 525 x 297 x 410 mm
 • Oven inhoud : 50 l
 • Maximum laad gewicht : 25 kg
 • Tijd niveaus : 1 – 6
 • Temperatuur niveaus : 1 – 6
 • Temperatuurregelbereik : 30 – 100 °C
 • Type stroomkabel : C13 / E+F
BORA X BO Stoomoven

Ideale aanvulling

De BORA multifunctionele lade en de X BO zijn de perfecte combinatie.
De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een stoomoven en oven in één apparaat. Met deze stoomoven haal je professionele technologie in thuis. Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: met de BORA X BO maak je het allemaal.

De XBO oven levert dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten. Zelfs als je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de ovendeur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt.

BORA X BO stoomoven tonen

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van BORA’s apparatuur. Heb je een vraag over de BORA MS290 of andere keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe multifunctionele lade van BORA gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige apparatuur kunt zien en aanraken. Naast werkend opgestelde huishoudelijke en keukenapparaten van A-merken vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Keukens en BORA apparatuur onder één dak.Keukens en BORA apparatuur onder één dak.
Inductie kookplaten in onze winkelInductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Advies in showroom

Heb je een vraag over de BORA MS290 of andere apparatuur van BORA, neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Wil je deze 290 mm hoge multifunctionele frontlade van BORA in één van onze showrooms bekijken? Wij heten je van harte welkom in de showroom die jouw voorkeur heeft.