BORA Flexibele ovens

BORA flexibele ovens

BORA is vooral bekend als fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen. Met een flexibele stoomoven en multifunctionele lade zet BORA nu ook zijn eerste stappen op de markt voor ovens. Naar verwachting zullen deze innovatieve nieuwe producten wederom een revolutie op het gebied van keukenapparatuur teweeg brengen.

Met de BORA X BO stoomoven en de BORA multifunctionele laden kijkt de kookveldafzuigingspecialist BORA letterlijk buiten de gebaande paden. Door hun professionele features en eenvoudige bediening zorgen deze twee echte allrounders voor nieuwe eenvoud tijdens het koken. Na de revolutionaire BORA afzuigtechnologie, gebruikt BORA stoom nu in zijn mooiste vorm – om mee te koken. De BORA X BO is de eerste flexibele professionele oven voor thuis. Stoom is nu eenmaal de passie van BORA.

BORA apparatuur

Na de revolutionaire afzuigtechnologie brengt BORA nu ook een aantal nieuwe productinnovaties op de markt. Ontdek de combinatie van een stoomoven en oven in één apparaat en de multi inzetbare lade van BORA.

BORA X BO

BORA X BO Stoomoven
BORA X BO

Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: met de BORA X BO maak je het allemaal. De BORA X BO levert dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten. Zelfs als je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de ovendeur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt.

BORA multifunctionele lade

BORA multifunctionele lade
BORA multifunctionele lade

De BORA multifunctionele laden kunnen meer dan alleen het verwarmen van gerechten en servies. Zo is de bediening dankzij de overzichtelijke touchscreenbalk heel eenvoudig. Maar ook regenereren, warmhouden en ontdooien is dankzij de handige vooraf geconfigureerde instellingen kinderspel. Zelfs garen bij hele lage temperaturen is mogelijk. De combinatie met een BORA X BO flexibele oven en zijn talloze instelmogelijkheden maakt nog meer functies mogelijk.

Introductie video nieuwe BORA apparatuur

Video BORA flexibele ovens
De BORA X Bo en multifunctionele lade zorgen voor een modern keukendesign.

Modern keukendesign

De perfecte combinatie voor je keuken
De BORA X BO en multifunctionele lade zijn een perfecte aanvulling op de kookveldafzuigsystemen van BORA. Ze passen perfect bij modern keukendesign
en bieden samen een allesomvattende kookervaring. Het ensemble van flexibele oven, lade en kookveldafzuigsysteem kan zonder problemen worden gecombineerd. Zo geniet je van de voordelen van de modernste kookmethodes met effectieve afzuigtechnologie. Lees meer over deze nieuwe eenvoud in het koken of kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren of adviseren door onze keukenontwerpers.

De BORA X BO en Lade in beeld

BORA laden met kip gerecht.
BORA lade met visgerecht warm houden.
Voorverwarmen borden.
Bessen ontdooien in de X-BO van BORA.
BORA keuken met XBO stoomoven.
BORA X BO oven met gestoomde vis.
Uitklapbaar 19 inch touchscreen van de X-BO stoomoven.
BORA X-BO visgerecht.
Taart in een geopende X BO oven.
X-BO sfeerfoto.
Keukendesign met BORA apparatuur.
BORA meerdere laden met steak en borden.

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van BORA’s apparatuur. Heb je een vraag over deze unieke keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe BORA stoomoven of multifunctionele lade gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige apparatuur kunt zien en aanraken. Naast werkend opgestelde huishoudelijke en keukenapparaten van A-merken vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Moderne keuken met een BORA Basic kookplaatModerne keuken met een BORA Basic kookplaat
Inductie kookplaten in onze winkelInductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over BORA apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Uiteraard kun je jouw vraag over deze professionele kookplaten met geïntegreerde afzuiging, stoomoven of lade ook telefonisch stellen via onze klantenservice (070 – 301 34 64).