BORA MS140 Lade

BORA MS140

BORA’s 140 mm hoge multifunctionele frontlade
De BORA MS140 multifunctionele lade is een echte allrounder. Of je nu wilt opwarmen, warmhouden, ontdooien of garen op lage temperatuur, deze 140 mm hoge lade maakt het mogelijk. Koken wordt met de MS140 van BORA op allerlei manieren nog gemakkelijker. Via een overzichtelijke touchscreenbalk is het apparaat heel eenvoudig te bedienen.

Deze multifunctionele lade overtuigt dankzij zijn stijlvolle ‘All Black’-design, de hoogwaardige materialen en de moeiteloze reiniging. En dankzij het individuele design van de frontpanelen past hij perfect in iedere keuken. In combinatie met de BORA X BO kunnen alle functies worden bediend via het grote display van de flexibele oven. Daarnaast sluit hij ook visueel aan op het glazen frontpaneel.

BORA MS140 warmhoudlade kopen

Afbeeldingen MS140 lade

Bessen ontdooien in de BORA MS140
BORA laden met kip gerecht.
BORA multifunctionele frontlade 140mm hoog.
BORA X BO oven met gestoomde vis.

Productinformatie BORA MS140

De BORA MS140 lade is multifunctioneel. Dankzij zijn vooraf geconfigureerde instellingen is deze 140 mm hoge frontlade lade voor heel veel dingen te gebruiken. Zo kan je er servies mee voorverwarmen, bij heel lage temperaturen mee garen en gerechten mee regenereren, ontdooien of warmhouden. Bij de BORA MS290 multifunctionele lade in de hogere variant kunt u zelfs op twee niveaus werken. Zo kun je verfijnde gerechten op tafel toveren die gegarandeerd in de smaak vallen.

Voor de BORA multifunctionele lade waren alleen de allerbeste materialen goed genoeg. De lade is met het glazen frontpaneel, de glazen plaat en de metalen onderdelen met speciale afwerking een hoogwaardige en duurzame keuze voor in de keuken.

De vanzelfsprekende symbolen op de touchscreenbalk zorgen voor eenvoudige bediening. Deze bediening wordt ondersteund met akoestische signalen.

Alle oppervlakken in de BORA multifunctionele lade zijn eenvoudig te bereiken. Hierdoor zijn ze dan ook snel schoon te maken. Het doordachte design bevat geen scherpe randen en voegen. Zo glanst alles weer binnen de kortste keren.

Door op het ladefront te tikken, wordt de BORA multifunctionele lade automatisch ontgrendeld. Vervolgens schuift de lade een stukje uit. Hierdoor kan deze makkelijk helemaal worden geopend.

Voor het minimalistische design van de BORA multifunctionele lade is alles wat overbodig is, overboord gegooid. Daarbij overtuigt het design met het vlakke oppervlak zonder grepen. Daarmee past het systeem discreet in elke moderne keuken. Het ‘All Black’-design van het glazen BORA frontpaneel geeft het een moderne look. Zeker in combinatie met de BORA X BO stoomoven, die in dezelfde look verkrijgbaar is.

De BORA multifunctionele lade is heel eenvoudig te bedienen met de veelzijdige vooraf geconfigureerde instellingen. Tik hiervoor gewoon op de overzichtelijke iconen op de touchscreenbalk. Ervaren gebruikers kunnen de temperatuur en duur van het gewenste verwarmingsproces ook zelf instellen.

De BORA multifunctionele lade kan met de BORA X BO stoomoven worden verbonden. Je kan de lade dan via het grote 19-inch-display van de BORA X BO bedienen. Via het display van de XBO zijn dan alle vooraf geconfigureerde instellingen en speciale programma’s voor beide apparaten uit te voeren. Hierbij staan hem extra functies van de BORA multifunctionele lade ter beschikking.

Technische gegevens BORA MS140

MS140 Maatschets 1 (vooraanzicht)
MS140 Maatschets 2 (zijaanzicht)
MS140 Maatschets 3 (bovenaanzicht)
MS140 Maatschets 4 (presentatie zicht)
 • Formaat (breedte x hoogte x diepte) : 559 x 140 x 537 mm
 • Aansluitspanning : 220 – 240 V
 • Frequentie : 50 60 Hz
 • Maximale vermogensopname : 810 W
 • Zekering minimaal : 1 x 16 A
 • Lengte netaansluitkabel : 1,8 m
 • Gewicht : 16,4 kg
 • Gewicht (incl. toebehoren/verpakking) : 19,2 kg
 • Formaat ovenruimte (breedte x hoogte x diepte) : 525 x 97 x 410 mm
 • Oven inhoud : 20 l
 • Maximum laad gewicht : 25 kg
 • Tijd niveaus : 1 – 6
 • Temperatuur niveaus : 1 – 6
 • Temperatuurregelbereik : 30 – 100 °C
 • Type stroomkabel : C13 / E+F
BORA X BO Stoomoven

Ideale aanvulling

De BORA multifunctionele lade en de X BO zijn de perfecte combinatie.
De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een stoomoven en oven in één apparaat. Met deze stoomoven haal je professionele technologie in thuis. Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: met de BORA X BO maak je het allemaal.

De XBO oven levert dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking perfecte kook- en bakresultaten. Zelfs als je drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de ovendeur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt.

BORA X BO stoomoven tonen

Onze winkels

In onze webshop vind je een totaalaanbod van BORA’s apparatuur. Heb je een vraag over de BORA MS140 of andere keukenapparatuur neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar, zaterdag tot 17:00 uur.

Wil je voor je jouw nieuwe multifunctionele lade van BORA gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Wij heten je graag welkom in één van onze winkels waar je deze hoogwaardige apparatuur kunt zien en aanraken. Naast werkend opgestelde huishoudelijke en keukenapparaten van A-merken vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid apparaten aanbod van BORA en andere Top-merken.

Keukens en BORA apparatuur onder één dak.Keukens en BORA apparatuur onder één dak.
Inductie kookplaten in onze winkelInductie kookplaten in onze winkel
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Advies in showroom

Heb je een vraag over de BORA MS140 of andere apparatuur van BORA, neem gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Wil je deze 140 mm hoge multifunctionele frontlade van BORA in één van onze showrooms bekijken? Wij heten je van harte welkom in de showroom die jouw voorkeur heeft.