Keuken 1400204 - Luxe woonkeuken met kookeiland en open afscheidingskast
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400204

Luxe woonkeuken met kookeiland

Deze prachtige next125 keuken bestaat uit twee verschillende modellen. Het eiland van de keuken is in de kleur fenix mokkabruin. De wandkasten met het spoelgedeelte en de open kast in gefineerd noten natuur. Het weglaten van grepen is mogelijk gemaakt door de geintegreerde Tip-on-uitrusting. Hierdoor straalt deze keuken luxe en rust uit.

De aan beide zijden open kast benadrukt het woonkarakter op subtiele wijze en maakt tevens een scheiding tussen het woon- en kookgedeelte. Ook voor de werkbladen is gekozen voor een combinatie van materialen. Een keramiek werkblad met een bij het notenhout passende betonlook en een fenix werkblad in de kleur van het kookeiland.

Inclusief keukenapparatuur
Uiteraard moet en in deze luxe woonkeuken ook kunnen worden gekookt. Deze keuken is daarvoor voorzien van Miele en Novy apparatuur. Deze kan net als de opstelling en kleur van de fronten en keukenbladen naar wens worden aangepast.

Miele apparatuur Novy apparatuur

Onze klanten aan het woord

Een echte aanrader

Onze eerste keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Den Haag. Supergoed geholpen: vanaf het eerste advies tot aan het plaatsen van de keuken zijn we gewoon heel professioneel geholpen. De keuken is precies geworden zoals we hadden voorgesteld. Goede communicatie en vriendelijk personeel, een echte aanrader!

Sabrina

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies