Header keuken 1400030
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400019

Moderne keuken met glazen achterwand

De combinatie van de glazen achterwand met de opvallende grepen geven deze moderne keuken kenmerkt zich door een strak lijnenspel. Deze ranke lijnen vindt u terug tot in de kleinste details: van de smalle naden tussen de keukendeuren tot de modulair opgebouwde cubes aan de glazen achterwand.

De keuken is voorzien van een kunststof werkblad uitgevoerd in dezelfde kristalgrijze kleur als de mat gelakte fronten. Er kan bij deze strakke keuken met klapgrepen gekozen worden uit veel, perfect op elkaar afgestemde tinten. Deze satijnlakkleuren van next125 worden op een milieuvriendelijke wijze op waterbasis geproduceerd.

Inclusief keukenapparatuur
Deze strakke moderne keuken is uitgerust met de volgende Neff apparatuur: plafond afzuigunit, inductiekookplaat, vaatwasser, koeler, combi-stoomoven en een oven.
Keukenapparatuur Neff

Onze klanten aan het woord

Keukenspecialist

Ik had nog nooit van B&K gehoord maar kreeg een tip van een buurman. We waren reeds bij andere keukenzaken gaan orienteren. Wij zijn daar gaan kijken en wat ons direct opviel was het specialisme wat ze daar uitstralen. Omdat er zoveel keus is is het belangrijk om gewezen te worden op de diverse voor- en nadelen van de onderdelen van een keuken. Onze verkoper was een specialist die ons geduldig alles uitlegde...

A. Boekhorst

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies