Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg
Gaggenau keukenapparatuur in showroom keuken.

Gaggenau

Met keukenapparatuur van Gaggenau kies je voor apparatuur die je normaal gesproken alleen in een professionele keuken vindt. Gaggenau apparaten zijn innovatief, prachtig om te zien en kunnen elke culinaire uitdaging aan. Innovaties als de combi-stoomoven en de zonelose inductieplaat maken koken tot een genot. Ontdek Gaggenau bij Bemmel & Kroon.

Gaggenau keukenapparatuur

Uitgelichte Gaggenau keukenapparaten

Ben je op zoek keukenapparatuur van Gaggenau? Kijk dan eens naar onze uitgelichte bakovens en kookplaten. Stuk voor stuk keuken apparaten waar hobbykoks van dromen en die professionele koks in huis willen hebben. Al deze apparatuur is intuïtief en inspirerend, doeltreffend en robuust. De chef-kok moet zich immers bekommeren om het gerecht en niet om de oven of kookplaat.

Uitgelichte Gaggenau ovens

 • TypeSolo oven
 • Nishoogte60 cm
 • ReinigingEasy clean emaille
 • TypeSolo oven
 • Nishoogte60 cm
 • ReinigingEasy clean emaille
 • TypeSolo oven
 • Nishoogte60 cm
 • ReinigingEasy clean emaille
 • TypeSolo oven
 • Nishoogte60 cm
 • ReinigingEasy clean emaille

Gaggenau keukens

Complete keukens met Gaggenau keukenapparatuur

Bemmel & Kroon is specialist in keukens & apparatuur. Wij bieden daarom naast een totaalaanbod van Gaggenau keukenapparatuur ook complete keukens inclusief inbouwapparatuur van Gaggenau. Moderne maatwerk keukens vragen om op elkaar afgestemde inbouwapparaten. Roestvrijstalen koelkasten die perfect passen bij grote wijnklimaatkasten. Ovens die aansluiten op ingebouwde koffiemachines, kookplaten die naadloos overgaan in Teppanyaki. Luxueuze keukenapparaten laten de ruimte optimaal werken.

Ontdek hoe Gaggenau apparaten moderne en maatwerkkeukens in verschillende stijlen verrijken. Wil je inspiratie opdoen of je gewoon nieuwsgierig?

Bezoek onze Mega showrooms

Gaggenau ovens

Wat de professionele chef-kok zelf in huis heeft

Ovens vormen het hart van de professionele keuken en de thuiskeuken. De ruime EB 333, modieuze 400 serie en vlak geïntegreerde 200 serie bieden elk een eigen en onmiskenbaar te onderscheiden bakervaring. Bemmel & Kroon biedt talloze opvallende en intuïtieve configuraties. Koppel bijvoorbeeld de combi-stoomoven met de vacumeerlade en breid je repertoire uit met sous-vide koken. Of vul de oven van jouw keuze aan met de warmhoudlade of combimagnetronoven. Slechts jouw fantasie bepaalt de grenzen.

De EB 333 oven

Hobbykoks dromen ervan en professionele koks willen hem thuis hebben: de EB-oven is al meer dan 30 jaar een van de Gaggenau iconen. Deze oven is een 90 cm breed bewijs van het verschil, de geschiedenis en traditionele avant-garde van Gaggenau.

Absoluut individueel, onderscheidend en iconisch en het middelpunt van de keuken. In een wereld van machinaal geproduceerde apparaten is deze oven voornamelijk met de hand gemaakt. De vaardige handen die de materialen van hoge kwaliteit aanraken, geven deze oven iets wat op een ziel lijkt. Tel daar een indrukwekkend design en onwankelbare prestaties bij op en je hebt alle elementen van een klassieker.

400 serie ovens

De greeploze deur steekt uit de wand en gaat open via een simpele aanraking van het intuïtieve TFT-touch-display. De 400 serie is uitbreidbaar in grootte en capaciteit en omvat een uitzonderlijk gamma ovens, combi-stoomovens, combimagnetrons en warmhoudlades met een breedte van 60 en 76 cm. Met een koffievolautomaat van 60 cm en een vacumeerlade beschikt je over alle mogelijkheden om op grote schaal te bakken en koffie te maken.

Bakken, stoven, grillen en stomen kunnen allemaal rommelige processen zijn en hun sporen achterlaten op een oven. Met onze unieke water- en pyrolytische zelfreinigingssystemen zorgen we dat de combi-stoomoven zichzelf kan reinigen nadat je jouw culinaire meesterwerken hebt voltooid.

Ovens 200 serie

De ovens 200 serie overtuigt met functionaliteit en veelzijdigheid. De 60 cm brede, ingebouwde oven kan worden gecombineerd met een koffievolautomaat, combi-stoomoven en warmhoudlade of vacumeerlade. Deze elegante serie kan verticaal of horizontaal gepositioneerd worden en is verkrijgbaar in drie afwerkingen. De serie kan in een wand ingebouwd worden, waardoor hij op discrete wijze in elk interieur past. En voor degenen die op zoek zijn naar een meer traditionele indeling, kan de oven ook onder het keukenblad geplaatst worden. Bepaalde apparaten bieden Home Connect met de optie van een afstandsbediening via een digitaal apparaat en integratie in een bedieningssysteem in huis.

Gaggenau afzuigkappen

Frisse lucht tijdens het koken

In de keuken wordt niet langer alleen gekookt. Het wordt ook meer en meer een ontmoetingsruimte om gasten te ontvangen. De afzuigkap of werkbladafzuiging wordt hierdoor steeds belangrijker. De ventilatieseries 400 en 200 serie vangen moeiteloos, stil en slim dampen en geuren op. De afzuigkappen en kookplaat afzuigsystemen kunnen handmatig of automatisch worden bediend. Gemonteerd aan het plafond, aan de wand, in kastjes, boven eilanden of op de kookplaat zorgen zij er voor dat de lucht in de keuken fris blijft. Alles is ontworpen met aandacht voor discretie en luchtstroming. Het systeem presteert uitzonderlijk goed achter de schermen.

Afzuigsystemen 400 serie

Dit is echte luchtarchitectuur. Of je nu kiest voor modulaire plafondventilatie, een eilandkap, wandkap, downdraft- of werkbladafzuiging, de 400 serie biedt je het beste van het beste als het gaat om beheer van schone lucht. En dit allemaal bijzonder esthetisch. De zeer efficiënte baffle-filters staan garant voor professionele prestaties en de ingebouwde en dimbare verlichting zorgt voor sfeer in de thuiskeuken. Ze zijn zelfs in staat om automatisch te bepalen hoeveel stroom er nodig is om de dampen en geuren uit de ruimte te verwijderen.

Afzuigsystemen 200 serie

De 200 serie biedt de thuiskok een zeer efficiënte set van mogelijkheden, van de afzuiging op werkbladhoogte tot wandgemonteerde en eilandkappen, en van geïntegreerde plafondventilatie en onzichtbare afzuigsystemen tot platte schermkappen verborgen in keukenblokken. Elke oplossing levert krachtige verlichting of aantrekkelijke sfeerverlichting. Daarbij wordt de lucht opnieuw rondgestuurd of extern afgevoerd. Eenvoudig afneembare filters zijn afwasautomaatbestendig en effectief. Ze kunnen zowel handmatig bediend worden als automatisch functioneren, waarbij de ventilatorsnelheid wordt aangepast op basis van de gedetecteerde dampen.

Gaggenau kookplaten

Indrukwekkende ingrediënten voor een groots resultaat

Er is een kookplaat voor elke ruimte en elke thuiskok. De veelzijdigheid van flex-inductie, inductie, gas of glaskeramische kookplaten kan worden gecombineerd met werkbladafzuiging en de meer gespecialiseerde elektrische grill of Teppanyaki. Individueel of in combinatie met de Vario-modellen zijn ze allemaal vervaardigd om de thuiskok te inspireren. Vlak geïntegreerd of met zichtbare rand ingebouwd: de ruime, professionele Vario kookplaten 400 serie of de compacte, ingetogen Vario kookplaten 200 serie transformeren de kookruimte.

Vario kookplaten 400 serie

Creëer een harmonieus werkoppervlak door modulaire kookplaten te combineren met ventilatie-apparatuur bediend met verlichte roestvrijstalen knoppen gemonteerd op het verticale oppervlak van het keukenmeubilair. Deze serie past perfect bij elkaar en kan bijna onbeperkt worden uitgebreid. De grill, Teppanyaki en werkbladafzuiging kunnen op unieke wijze naast elkaar functioneren als een harmonieuze werkruimte met inductie- of gaskookplaten van 38 cm tot 90 cm.

Kookplaten 400 serie

Deze apparaten zijn verkrijgbaar als inductie of gas en bieden de thuiskok een maximum aan creatieve ruimte. Deze zoneloze inductiekookplaat biedt tot 90 cm grenzeloze creatieve ruimte, waarin je de pannen overal kunt plaatsen. Je kunt de gehele plaat gebruiken om te koken: waar jij de pan plaatst, daar zal hij koken. Verplaats de pan om ruimte te maken voor andere pannen en de plaat onthoudt de instelling en past deze toe waar je de pan weer neerzet. Bij Gaggenau gaan ze tot buitengewone uitersten om te zorgen dat al hun individuele kookplaten perfectie leveren.

Vario kookplaten 200 serie

Deze kookplaten zijn meer compact en vormen een modulair systeem van 28 cm tot 70 cm. Een perfecte combinatie van topprestaties en een intelligent ontwerp. Comfortabel naast de inductie- en gaskookplaten vindt je de meer gespecialiseerde opties zoals de elektrische grill en Teppanyaki. De bijpassende werkbladafzuiging maakt het harmonieuze beeld van bij elkaar passende zwarte bedieningspanelen en zacht verlichte bedieningsknoppen helemaal af.

Kookplaten 200 serie

Een reeks individuele kookplaten van 60 cm tot 90 cm, elk met een eigen karakter: flex inductie, inductie, gas en glaskeramisch. Op de flex inductiekookplaat kunnen pannen vrij geplaatst worden binnen de kookvlakken en kunnen de kookvlakken gecombineerd worden. De geïntegreerde afzuiging verwijdert damp van dichtbij de bron en dit alles wordt bediend met een afneembare magnetische TwistPad voor eenvoudig schoonmaken.

Gaggenau koffievolautomaten

Niet zomaar koffie, jouw koffie

Met de 400 en 200 serie koffievolautomaten bereidt je thuis koffie van professionele kwaliteit. Je kunt dranken op maat bereiden, afgestemd op de individuele voorkeuren van je gasten, direct en met minimale moeite. Dit zijn koffievolautomaten die naadloos passen in de Gaggenau ovencombinaties voor gestroomlijnde perfectie.

Koffievolautomaat 400 serie

Of je nu een of twee dranken tegelijk bereidt, het maken van jouw perfecte kopje koffie kost vrijwel geen moeite. Je kunt elke espresso en mixdrank met melk bereiden, maar ook een klassiek kopje koffie, warme melk en heet water voor andere dranken zoals thee. Daarnaast kun je acht van jouw favoriete configuraties bewaren.

Ondertussen zorgt de vaste wateraansluiting voor een constante watertoevoer, waardoor je geen waterreservoirs meer hoeft bij te vullen. Het reinigingsprogramma kan ook ononderbroken zijn werk doen, omdat je de wateropvangbak niet hoeft te legen. Heb je liever een waterreservoir, dan wordt het waterniveau automatisch gecontroleerd, naast dat van de melk- en koffieboondispensers. De niveaus van bonen en melk worden gecontroleerd en er verschijnt een waarschuwing als je niet genoeg hebt, dus je wordt tijdens het bereiden van een drank nooit onderbroken.

Koffievolautomaat 200 serie

Gaggenaus koffievolautomaat controleert de bonen en melk. Er verschijnt een waarschuwing als je niet genoeg heeft, dus je wordt nooit onderbroken tijdens het bereiden van een drank. Dit is slechts een van de functies van onze 200 serie koffievolautomaat waarmee je perfectie creëert.

Er is een leegmaalfunctie waarmee je tussen verschillende soorten bonen kunt wisselen tijdens het bereiden van dranken zonder ze te mengen. Je kunt individuele dranken personaliseren door de maalgraad, koffiesterkte, watertemperatuur, hoeveelheid en koffie-melk-verhouding te kiezen, waarna je de gekozen configuratie met slechts een druk op de knop kunt bewaren voor later gebruik. Een andere tijdbesparende functie zorgt dat je twee kopjes van dezelfde drank tegelijk kunt bereiden, zodat niemand hoeft te wachten.

Gaggenau koelkasten

Hou het langer vers

De uitgebreide koelportfolio van Gagganau complementeert je keuken en inspireert de thuiskok met altijd verse ingrediënten. Het flexibele aanbod voelt de meest gevoelige en veeleisende levensmiddelen aan en reageert er slim op. De indrukwekkende koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties hebben meerdere afzonderlijke klimaatzones en leveren buitengewone prestaties dankzij de kwaliteit en precisie van de koeltechniek.

Vario 400 serie koelkasten

Een volledig geïntegreerd, ingebouwd modulair aanbod van koelkasten, vriezers, koel-vrieskasten en wijnklimaatkasten kan met geweldig effect worden gecombineerd. Een koelwand van apparaten in vrijwel naadloos roestvrij staal creëert een werkelijk groots architectonisch statement.

Duw op de enorme deur en hij opent een professionele roestvrijstalen binnenruimte met geanodiseerde aluminium elementen in antraciet die heldere glazen planken herbergt. De minimalistische interne uitstraling wordt benadrukt door warme witte LED-verlichting zonder schittering die voor zacht en discreet licht zorgt. Dankzij de twee nieuwe opties voor openingsondersteuning kunnen zelfs de grootste deuren moeiteloos worden geopend door deze open te trekken of, voor een greeploze oplossing, zacht te duwen.

Vario 200 serie koelkasten

Deze reeks koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers past perfect in elk standaard geïntegreerd keukenontwerp en biedt toch meer binnenruimte dan standaard koelapparatuur.
Daarnaast bieden ze tot vier klimaatzones, gastronorm-houders en verskoellades tot bijna 0 °C. Volledig uittrekbare planken en lades met telescooprails zorgen dat de slim benutte ruimte eenvoudig te gebruiken is. De reeks koel-vriescombinaties, koelkasten en vriezers is elegant en indrukwekkend efficiënt. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, elk voor een nis van 60 cm breed en 178 cm hoog.

Koelkasten 200 serie

Deze reeks omvat koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties die volledig geïntegreerd kunnen worden, vrijstaand of onder het werkblad kunnen worden geplaatst. Je hebt de keuze uit een aantal volumes en opties zoals meerdere klimaatzones, verskoellade, 4 sterren vriesvak en verstelbare planken. Groot of klein, onze minimalistische, strakke lijnen maken onze 200 serie een doorslaggevende aanwinst in elke ruimte.

Gaggenau wijnklimaatkasten

Een waar wijnfeest

Wijn moet worden opgeslagen, beschermd, gepresenteerd en voorbereid, zodat je er optimaal van kunt genieten. Deze tegenstrijdige functies worden door een wijnklimaatkast, net als in een wijnkelder, jaar in jaar uit onverstoorbaar gerealiseerd. Voor serieuze wijnliefhebbers is wijn een aan obsessie grenzende passie die alleen wordt geëvenaard door het verlangen naar de ultieme opslagoplossing.

Vario 400 serie wijnkasten

Deze wijnklimaatkasten bieden keuze uit deuren die je opentrekt of deuren met push-to-open-functie. De afwerking is mogelijk met glazen deuren die zijn afgewerkt in hetzelfde materiaal als het keukenmeubilair, of in roestvrij staal. Het roestvrijstalen interieur met volledig uittrekbare, eiken en antraciet aluminium flessenrekken houdt de waardevolle inhoud veilig en verbetert de presentatie. Tot drie onafhankelijke klimaatzones worden bediend via het intuïtieve TFT-touch-display, terwijl de luchtvochtigheid wordt behouden op een specifieke instelling. Aroma’s en trillingen die de wijn kunnen beschadigen, worden geminimaliseerd door de trillingsarme motor en actief koolstoffilter.

200 serie wijnklimaatkasten

De wijnklimaatkasten bieden de perfecte omgeving om een wijncollectie op te slaan en te presenteren met dimbaar presentatielicht. Er is veel buitengewone techniek gebruikt om het compartiment vrijwel trilvrij te maken en het gedempt deursluitsysteem zorgt dat je jouw resterende collectie niet verstoort. De binnenomgevingen van alle wijnklimaatkasten zijn vervaardigd van materialen die geen effect hebben op het aroma of de smaak. Zelfs de binnenlucht wordt door actief koolstoffilters geleid. Je kunt altijd op de juiste temperatuur van jouw wijn genieten dankzij twee onafhankelijk geregelde klimaatzones.

Onze winkels

In onze webshop vind je het grootste aanbod keukenapparatuur van Gaggenau. Heb je een vraag over één van deze apparaten neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Wil je voor je nieuwe apparatuur gaat kopen deze liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar je een deel van de Gaggenau apparatuur kunt zien en aanraken. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparaten ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. Bij vragen en/of advies zijn onze verkopers je graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met een uitgebreid aanbod vrijstaande in inbouwapparatuur van Gaggenau en andere high-end merken.

Gaggenau contact

Heb je een vraag over Gaggenau apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Gaggenau apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Gaggenau keukenapparaat nodig?
Mocht je ooit een probleem ondervinden met jouw keukenapparaat, dan komt een van onze ervaren Gaggenau-monteurs de situatie persoonlijk oplossen. De monteur komt zo snel mogelijk bij je langs en zorgt ervoor dat je zonder vertraging weer culinaire hoogstandjes kunt creëren in jouw keuken. Gaggenau klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

GAGGENAU KLANTENSERVICE
Werner von Siemensstraat 9
2712 PN Zoetermeer (Nederland)
Service aanvragen
B&K Den Haag
Neckar 24
Industrieterrein Forepark
Winkel informatie
B&K Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269
Rijneke Boulevard
Winkel informatie

Over Gaggenau

Gaggenau is in 1638 opgericht in de gelijknamige plaats in het Duitse Zwarte Woud. Begonnen als hamer- en spijkersmederij is het bedrijf tijdens het tijdperk van industrieel vakmanschap doorgegroeid. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in meer dan 50 landen en biedt het bedrijf de crème de la crème in keukenapparatuur.

Gaggenau keukenapparatuur is innovatief, prachtig om te zien en kan elke culinaire uitdaging aan. Herhaaldelijk zorgt het bedrijf met veelvuldig internationaal onderscheiden apparatuur voor revoluties in de thuiskeuken. Kies uit diverse ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en meer. De keukenapparatuur van Gaggenau past perfect in jouw keuken. Alles is met de hand afgewerkt. Ga jij voor niets minder dan perfectie? Dan is dit Gaggenau jouw merk!

Garanties

Gaggenau keukenapparaten hebben een fabrieksgarantie van twee jaar. En vanzelfsprekend is het mogelijk deze fabrieksgarantie te verlengen. Bij aankoop van vier of meer Gaggenau inbouwapparaten, bij dezelfde Nederlandse leverancier, wordt de garantieperiode gratis verlengd tot 5 jaar. Dat houdt in dat je maar liefst drie jaar extra zekerheid ontvangt – bovenop de standaardtermijn van twee jaar. Je kunt van deze garantie gebruik maken, mits je (zelf) de apparaatgegevens binnen 30 dagen na aflevering/aankoop, registreert. Indien de apparaatgegevens niet geregistreerd worden heb je de standaard 2 jaar garantie.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: