Ontdek de slimme opbergmogelijkheden van een i-luminate keuken.

Opbergruimte i-luminate keuken

Perfect afgestemd op de gebruiker en de ruimte.
Iedereen wil in de keuken over voldoende opbergruimte beschikken. Maar naast voldoende ruimte voor al uw keukengerei- en apparatuur wilt u uiteraard ook nog genoeg werkruimte overhouden. Bij het ontwerpen van een i-luminate keuken wordt dan ook veel aandacht besteed aan de indeling. Een slimme kastkeuze is hierbij van het grootste belang. De opbergruimte wordt daarom bij elke i-luminate keuken perfect afgestemd op de gebruiker en de ruimte. Alleen zo biedt een i-luminate keuken de hoogste functionaliteit.

Opbergruimte i-luminate keuken - Inschuifdeuren

Functionele opbergruimtes

De slimme opbergmogelijkheden van een i-luminate keuken.
Als er één ruimte is waar bijna iedereen ruimte tekort komt, is het wel de keuken. Het nieuwe premium keukenmerk i-luminate heeft gelukkig een ruim aanbod van slimme opbergmogelijkheden. Deze slimme oplossingen worden tijdens het design volledig afgestemd op de wijze waarop u de keuken gebruikt en de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Wordt uw nieuwe keuken in de woonkamer geplaatst? De innovatieve opbergoplossingen zijn ook toepasbaar binnen de woonelementen van i-luminate. Want alleen door een ontwerp af te stemmen op uw kookgedrag en de architectuur van de ruimte komt een keuken tot leven.

Kom gerust langs in één van onze showrooms om deze functionele oplossingen met eigen ogen te aanschouwen. Met een grote verscheidenheid aan kleuren, fronten en oppervlakken worden al uw keukendromen realiteit!

Modulaire ladeinrichtingModulaire ladeinrichting
Verlichte regalenVerlichte regalen
Keukenblok verborgen achter inschuifdeurenKeukenblok verborgen achter inschuifdeuren
Inschuifdeuren geopendInschuifdeuren geopend
Woonelement vitrinekastVitrinekasten met instelbare sfeerverlichting.
Uitschuifplateau keukenmachineUitschuifplateau keukenmachine
Uittrekelement hoekkastUittrekelement hoekkast
Laden tandem voorraadkastLaden tandem voorraadkast
Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.