De laden indelingen van een i-luminate keuken nodigt uit tot aanraken en netjes opbergen.

Binnen uitrusting laden i-luminate

Laden indelingen die uitnodigen tot aanraken en netjes opbergen.
Het innovatieve ladekastensysteem van i-luminate combineert elegantie en comfort. Hierbij wordt eersteklas kwaliteit verenigt met een grensverleggende technische uitrusting volgens de hoogste vormgevingsprincipes. Een bijzonder mooi detail is het smalle raamwerk van de lade- en uittrekindelingen. Dit verleent de inrichting van een i-luminate-keuken haar stijlvolle schoonheid.

Binnenuitrusting lade voor Nespresso cups

Lade- en uittrekindelingen

Praktisch, netjes en opgeruimd!

Greeploze i-luminate keukens behoren tot het premiumsegment onder de keukenmerken. Vandaar dat er ook veel aandacht aan het interieur van de lades en kasten is besteed. Zo zorgt een innovatief ladekastensysteem ervoor dat iedere lade is te verdelen. Denk hierbij aan verschillende bestekindelingen of functionele indelingen, bijvoorbeeld voor messen, koffiecups of specerijen. Hiermee wordt uw keuken, afhankelijk van uw individuele wensen, een professionele kookwerkplaats.

Uw bestek, borden, pannen, kookgereedschap en voorraadartikelen zijn met dit systeem altijd overzichtelijk opgeborgen. Elk bord en keukengerei krijgt een eigen opgeruimd plekje. Zo heeft u alles wat u tijdens het koken nodig heeft altijd snel bij de hand. Want als alles in de keuken een vaste plaats heeft, is het koken veel relaxter.

i-luminate keukenlades
Het smalle raamwerk van de lade- en uittrekindelingen.
Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.