Keukenverlichting i-luminatie

Keukenverlichting i-luminate

Verlichting die elke i-luminate keuken tot een visuele belevenis maakt.
De tijd dat keukenverlichting alleen werd gebruikt om te koken licht ver achter ons. Keukenverlichting wordt tegenwoordig immers ook gebruikt om een knusse sfeer in de keuken te creëren. En dan bedoelen we niet het aanpassen van de lichtsterkte met een dimmer. Met een individueel lichtconcept zorgt u voor een knusse woonsfeer en zet u gericht accenten. Hier speelt het nieuwe premium keukenmerk i-luminate perfect op in met een uniek verlichtingsconcept. Want met i-luminate keukenverlichting creëert u eenvoudig unieke lichtsituaties, volledig afgestemd op uw individuele stemming. De modernste led techniek wisselt met een druk op de knop tussen verschillende lichtinstellingen. Perfect afgestemd op de tijd van de dag, de situatie en uw stemming. Zo brengt u met de keukenverlichting van i-luminate uw keuken tot leven.

Keuken verlichtingsoplossing voor stralende schoonheid.

Keukenverlichting die uw keuken laat stralen

Keukens van i-luminate bieden de modernste verlichtingsoplossingen.
Breng uw keuken tot leven met de modernste verlichtingsoplossingen van i-luminate. Want er is weinig dat het welzijn en de sfeer zo beïnvloedt als licht. Daarnaast is geen enkel moment hetzelfde. De regelbare licht-situatie in een i-luminate keuken biedt u daarom de mogelijkheid de sfeer in uw keuken eenvoudig aan te passen. Hiervoor heeft u keuze uit keukenverlichting in 192 krachtige RAL-kleuren. Zo heeft u voldoende licht tijdens het koken en de gewenste sfeer tijdens een romantisch diner.

Ook maakt het NCS (Natural Colour System) het mogelijk om reeds bestaande kleuren uit de woonruimte naar de keuken over te dragen. Zo zijn er in totaal 1950 verschillende tinten beschikbaar. Daarmee schept u door gerichte accentuering een nieuwe dimensie in behaaglijkheid. Zo maakt i-luminate keukenverlichting elke keuken tot een visuele belevenis.

Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen en fronten van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.