Woonelementen die de keuken en woonkamer doen samensmelten.

Woonelementen i-luminate

Woonelementen die de keuken en woonkamer doen samensmelten.
Steeds vaker komen de keuken en woonkamer samen in één open ruimte. De woonelementen van i-luminate spelen slim in op deze trend en doen de keuken en woonruimte samensmelten. Zo wordt uw nieuwe keuken getransformeerd van een werkruimte naar het middelpunt van gesprekken en gezelligheid in uw woning. Een plek om in te koken, bij te praten na het werk, te eten en ’s avonds met vrienden wat te drinken en gezellig te kletsen.

Notenhouten woonelementen van i-luminate

Verbindende woonelementen

Uw keuken en woonkamer in harmonie.
De keuken is al lang geen afgebakende ruimte meer waar alleen in wordt gekookt. In veel woningen is het zelfs de centrale plek in huis. Niet verwonderlijk dat de keuken daarom steeds vaker in de woonkamer wordt geplaatst. Zo worden koken en wonen combineert in één en dezelfde ruimte. Hierbij is het van belang dat uw nieuwe keuken en woonruimte één harmonieus geheel vormen. Woonelementen van i-luminate toveren uw keuken en woonkamer om tot één gemeenschappelijke samengesmolten leefruimte.

Het open concept en de afzonderlijke meubels zorgen voor een huiselijke sfeer. Daarbij kan het geïntegreerde spel van unieke lichtbalken in de i-luminate woonelementen worden doorgevoerd. Zo lopen de expressieve lijnen uit de i-luminate-keuken door in het woongedeelte. Dit geeft een harmonieus totaalbeeld dat door perfecte accentuering wordt gecompleteerd.

Woonelement vitrinekastVitrinekasten met instelbare sfeerverlichting.
Detailverlichting woonelementDetailverlichting van een dressoir
Opbergkast met regalenOpbergkast met elegante, indirecte verlichting.
Ontwerp uw i-luminate-keuken samen met één van onze keukenadviseurs.

Afspraak maken

Samen met een keukenspecialist uw i-luminate keuken ontwerpen.
Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is daarom van groot belang. Samen met u zorgen onze keukenontwerpers ervoor dat uw nieuwe i-luminate keuken perfect wordt afgestemd op uw wensen, leefsituatie en persoonlijke stijl. Hierbij heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van fronten, werkbladen, kasten en grepen van luxe materialen.

Onze ontwerpers zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. U bent van harte welkom in één van onze filialen!

Afspraak maken

Samenstellen i-luminate keuken

Elke i-luminate keuken wordt volledig afgestemd op de wensen en het kookgedrag van onze klanten. Hierbij wordt uitsluiten gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Naast een fascinerend verlichtingsconcept kunt u ook rekenen op innovatieve opbergsystemen. En natuurlijk biedt dit nieuwe premium keukenmerk u een oneindige keuze aan keukenbladen, fronten en woonelementen van alle hedendaagse materialen in vele structuren, kleuren en tinten. Hierdoor zal een i-luminate inbouwkeukens de ogen van elke lifestyle- en designgerichte keukenliefhebber doen oplichten.