Logo next125Keukenmodellen next125

Planningsvoorbeelden: stuk voor stuk aanpasbaar naar uw wensen, kookgedrag en ruimte.
Een keuken is meer dan een plek om te koken. Het is een plek waar u leeft, geniet en creëert. Daarom verdient uw keuken het beste design, de beste kwaliteit en de beste functionaliteit. Dat is precies wat next125 u biedt. Op deze pagina vindt u alle keukenmodellen van next125. Deze voorbeeldkeukens variëren in stijl, kleur, materiaal en indeling en zijn volledig naar wens aan te passen. Dus of u nu op zoek bent naar een kookeiland, een wandhangende keuken of een combinatie van beide, next125 heeft een keukenmodel dat bij uw wensen en stijl past. Laat u inspireren door de keukenmodellen van next125 en ontdek hoe uw droomkeuken werkelijkheid kan worden.

Uw droomkeuken

De juiste combinatie van materialen, kleuren en apparatuur
Kenmerkend voor de naamgeving van de next125 modelkeukens zijn de NX-codes. Hierbij staat de NX voor een afkorting van next125 en het nummer voor het gebruikte frontmateriaal. Door het enorme aanbod in materialen, designs, kleuren en structuren vindt u bij ons altijd het keukenfront – of de combinatie van fronten – die uw droomkeuken nodig heeft. Onze ervaren next125 keukendesigner helpen u graag bij het samenstellen hiervan.

next125 keuken materialen en kleuren
Naamgeving Front-materialen next125

Vervolgens komen de werkbladen, achterwanden, kasten, laden, grepen, verlichting en natuurlijk de apparatuur op eenzelfde wijze aan bod. Ook al deze onderdelen worden op uw smaak en elkaar afgestemd. En uiteraard adviseren wij u over de beste opstelling en een optimale keukenindeling voor uw beschikbare ruimte.

Keuzeaanbod inbouwapparatuur

In een keuken zonder apparatuur kan niet gekookt worden. Uw droomkeuken beschikt daarom over de juiste inbouwapparatuur, volledig afgestemd op uw kookgedrag. Deze kunt u bij ons zien, aanraken en jawel zelfs uitproberen. De meest apparatuur in onze showroom is namelijk aangesloten. Want alleen zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Maak een afspraak

Interieur design

Voor een vloeiende overgang tussen uw keuken en leefruimte
De keuken wordt steeds meer een onderdeel van de woonkamer en verliest zijn aparte status. Het is dus niet meer dan logisch dat ook next125 op deze trend inspeelt. Ontdek de next125 woonelementen die functionele keuken ruimtes omtoveren tot gezellige leefruimtes.

Onze showrooms

Laat u inspireren in onze showrooms.
U kunt het premium Duitse keukenmerk next125 in alle Bemmel & Kroon winkels bewonderen. Dus bent u op zoek naar keukeninspiratie voor uw nieuw next125 keuken, dan bent u in onze showrooms aan het juiste adres. Zo vindt u in onze premium brand stores een ruim aanbod van exclusieve next125 showroomkeukens. Aangezien wij alle materialen en kleuren bieden kunt u bij ons de ongekende mogelijkheden zelf ervaren. Natuurlijk kunnen wij uw wensen tijdens uw bezoek aan onze showroom ook direct omzetten in een 3D keukenontwerp? Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak voor keukenadvies op maat.

Ontdek meer over onze Mega-showrooms in Den Haag, Zoeterwoude en Cruquius en wat wij u als premium dealer allemaal kunnen bieden.

next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

next125 keukenadvies op maat

Bij Bemmel & Kroon keukens bent u voor persoonlijk en professioneel next125 keukenadvies aan het juiste adres. Onze ervaren keukenadviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften, en helpen u om uw droomkeuken te realiseren. Wij ontvangen je graag in onze showroom, waar je de next125 keukens in het echt kunt bewonderen.

Maak een afspraak