Logo next125next125 NX902 – Glas mat platina metallic

De NX902 Glas mat platina metallic is een keuken met een kook/spoel eiland als blikvanger. Bij deze next125 keuken zorgt de ingetogen vormentaal met mat glazen fronten voor een gevoel van ruimtelijkheid. De mens is van oudsher gefascineerd door glas. Transparant, hard en robuust heeft het in de keuken een bijkomend voordeel. Want glas is zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Daarnaast heeft glas dat unieke oppervlak: een chique, matte glans, waar anders contrasterende lichtreflecties schitteren. Hierdoor oogt alles wat stiller en ingetogener.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

NX902 | NX620 - Glas mat platina metallic / Eiken tabak knoestig, geborsteld

Details NX902

Uitgelichte planningsspecifieke details
Bij deze next125 NX902 keuken is het eiland in het midden geplaatst ten opzichte van de twee hoge kasten met inschuifdeuren. Hierbij vormt het matte kleurenspel van de glazen fronten een speels contrast met het ruwe, donkere oppervlak van eiken knoestig. Dankzij de lage plinthoogte van slechts 5 cm lijkt het eiland op een sideboard en dus meer op een woon- dan op een keukenmeubel. De huiselijke sfeer wordt hierbij versterkt door de twee hoge kasten. Deze bevatten naast opbergruimte ook plaats voor elektrische apparaten.

next125 keuken eiland met NX902 mat glazen fronten
next125 NX902 keuken met NX620 regalen en een eethoek

Materiaal en kleur NX902

Fronten en werkblad
Het in mat glazen NX902-front is leverbaar 13 schitterende glaskleuren waarvan 2 met een metalic afwerking. Maar deze next125 keuken met gesatineerde mat glazen fronten is ook leverbaar met hoogglans fronten. Beide keukenfronten bestaan uit 3 mm dik, behandeld enkelvoudig wit glas dat op de achterzijde volledig is gelakt. Deze zijn daarna op een 16 mm dikke houten plaat gelijmd. De rand van het glas heeft rondom een decoratieve bescherming. Het licht wordt gereflecteerd en breekt op het hoogwaardige oppervlak, wat bijzondere effecten tot gevolg heeft. Bij deze next125 keuken zijn de in “platina metallic” uitgevoerde mat glazen fronten gecombineerd met houten keukenfronten in eiken tabak knoestig, geborsteld. De fronten van massief hout en chic fineer zijn leverbaar in 23 hout decors en zijn ter bescherming voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag.

NX902 G572 - Glas mat platina metallic

NX902 G572
Glas mat platina metallic

Extra glaskleuren tonen
NX620 F741 - Eiken tabak knoestig, geborsteld

NX620 F741
Eiken tabak knoestig, geborsteld

Extra hout decors tonen
Datasheet next125 NX902 keuken downloaden

next125 NX902 keuken
Datasheet NX902 downloaden

Download Datasheet
Glazen next125 NX902 keukenfronten

NX902 Glasfront mat

NX 902 De mens is van oudsher gefascineerd door glas. Transparant, hard en robuust … Met het glas kwam er licht in de huizen en glas versnelt de datatransmissie tussen computers. Een voordeel in de keuken: glas is zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen. En glas heeft dat unieke oppervlak: een chique, matte glans, waar anders contrasterende lichtreflecties schitteren. Alles oogt wat stiller en ingetogener.

De lichte tinten in wit en kristalgrijs verspreiden deze pure, nonchalante Scandinavische charme. Middentinten als steengrijs, platina metallic en brons metallic ogen zeer hoogwaardig. Bij next125 zijn de glazen fronten bovendien ingevat in een rand van massief aluminium en ze zijn ongeëvenaard wat betreft kwalitatieve afwerking. Het liefste greeploos, met TIP-ON of met een in het front geïntegreerde, ingetogen greepschaal.

Onze next125 keuken showrooms

Onze next125 keuken showrooms zijn de plek waar u de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign kunt ontdekken. Hier zijn de verschillende keukenmodellen van next125 bewonderen. Deze kenmerken zich stuk voor stuk door een heldere vormgeving, een hoge kwaliteit en een duurzame filosofie. Ook is het dé plek om inspiratie op te doen voor het samenstellen van uw eigen droomkeuken. Hierbij geven wij u als trotse next125 dealer graag deskundige advies.

Ontdek onze next125 showrooms

Showroom premium next125 dealer
next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over deze exclusieve next125 keuken met NX902 fronten van mat glas? Of heeft u interesse in een ander keukenmodel van dit Duitse topmerk? Onze creatieve next125 keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D ontwerp maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Maak een afspraak