Logo next125next125 NX670

Een next125 keuken met licht eikenhouten fronten en verticale rillen
Bent u op zoek naar een moderne en elegante keukenopstelling die design en functionaliteit combineert? Dan is de next125 NX670 keuken iets voor u. Want dit keukenmodel is volledig ontworpen met het oog op duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Lees snel verder en ontdek hoe u deze premium keuken kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen en stijl. Hierdoor is de next125 NX670 ook voor uw woning wellicht de ideale keuze.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

De next125 NX670 keuken met geribbeld eiken houten front
NX670 keukenmodel in U-opstelling van next125

Details nx670

Uitgelichte planningsspecifieke details
De next125 NX670 keuken met in “Eiken elegant bianco licht” uitgevoerde fronten heeft een uniek en tijdloos ontwerp. Hierbij zorgen de verticale groeven in het houten front voor een bijzonder opvallend lichtspel. Verder zijn de fronten greeploos uitgevoerd en gemaakt van hoogwaardig eikenhout. Door hun lichte en natuurlijke kleur geven ze uw keuken een zachte uitstraling. Voor een (nog) warmere uitstraling is dit massief houten front ook uitvoerbaar noten natuur.

Het NX670 front met verticale groeven
next125 U-keuken met nx670 fronten in licht eiken

Materiaal en kleur NX670

Fronten en werkblad

Het nx670 is een front van houtfineer, dat met een speciale techniek wordt verwerkt tot een dunne laag. Vervolgens worden op de keukenfronten uit de NX670-serie houten latjes toegepast. Dit houten front met verticale rillen is ter bescherming voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag. Naast de F628 in “Eiken elegant bianco licht” is het NX670-front ook in F685 “Noten natuur” verkrijgbaar. Welke van deze keukenfronten u ook kiest, het is in elke leefruimte gegarandeerd een sfeermaker

NX670 F628 - Eiken elegant bianco licht

NX670 F628
Eiken elegant bianco licht

Extra hout decors tonen
Datasheet NX670 van next125 downloaden

next125 NX240 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

Bijzonderheden keukenplanning NX670

Modellen, uitrusting en design elementen
De next125 NX670 keuken biedt ook veel ruimte om gezellig te koken en te genieten. Hiervoor beschikt de keuken over een (schier)kookeiland. Ideaal is voor het bereiden van maaltijden, het ontvangen van gasten of het ontspannen aan de bar. Een opvallende accent in deze next125 keuken is het royale Systemo werkblad. Dit keramische werkblad loopt rondom door en is bij deze keukenopstelling uitgevoerd in Marmer Dolomiti imitatie. Doordat het blad ook doorloopt op de achterwand en het ontwerp van de nissen zorgt dit voor een opvallend accent. Verder is het werkblad krasvast, hittebestendig en makkelijk schoon te maken.

Ook achter het NX670-front worden de hoge designeisen voortgezet. Zo zijn de laden voorzien van een glazen front. Hierbij geeft de doorschijnende look van het matte glas de keuken een authentieke elegantie. In deze laden vindt u praktische Flex-Boxen van echt hout en gevormd vlies. Deze zien er mooi uit en zorgen voor opgeruimde kasten.

Het keramische werkblad loopt door over de achterwand en in de nissen

Onze next125 keuken showrooms

Bent u op zoek naar een designkeuken van hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan één van onze showrooms. Hier vindt u de complete next125 keukencollectie voor zeer scherpe prijzen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en stijlen die dit Duitse keukenmerk te bieden heeft. Bij Bemmel & Kroon staat u altijd centraal. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften en helpen u om uw droomkeuken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van next125 keukens voorzien wij u geheel vrijblijvend van deskundig advies en inspiratie.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over de NX670 of andere keukenmodellen van next125? U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Hier zijn deze premium keukens in het echt bewonderen. Of maak een afspraak om uw droomkeuken samen met een ervaren keukenontwerper in 3D te ontwikkelen. Onze in next125 gespecialiseerde adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Maak een afspraak