Logo next125next125 NX960 keuken

Keramiek marmer nero imitatie / Noten natuur

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw moderne levensstijl? Dan is de NX960 van next125 de perfecte keuze voor u! Want deze keuken combineert functionaliteit en design op een unieke manier en biedt u alle ruimte die u nodig heeft om te koken, te eten en te leven. Zo zijn donkere in marmer nero imitatie uitgevoerde keramiek fronten met een warme houtkleur gecombineerd. Hierdoor ontstaat er een sfeer die doet denken aan een mondiane bar. En wat dacht u van de next125 kooktafel? Deze tafel loopt volledig door in dezelfde stijl en is uitgerust met een strakke kookplaat. Voor mensen die van genieten en iets bijzonders houden is dit de ultieme kookplek.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

next125 NX960 - Keramiek marmer nero imitatie / Noten natuur
next125 NX960 - Keramiek marmer nero imitatie / Noten natuur

Details NX960

Uitgelichte planningsspecifieke details
Natuurlijk mogen de geraffineerde details in deze NX960 keuken niet ontbreken. Zo wordt het karakter van deze keukenopstelling, door het bewust gekozen houten werkblad, op een degelijke wijze benadrukt. Samen met de keramische gemarmerde fronten en achterwand geeft het deze design-keuken een bijzonder exclusieve uitstraling. Maar ook het zwevende kastelement met verlichting erachter straalt pure luxe uit. Daarbij wordt de horizontale lijnvoering geaccentueerd door aan de wand hangende onderkasten. Door een fijn gemarmerd oppervlak zorgen zij ook voor een bijzonder exclusieve en hoogwaardige uitstraling. Om deze next125 keuken perfect af te stemmen op uw smaak, wensen en kookgedrag heeft u bij ons de keuze uit een enorm aanbod van kasten, laden, werkbladen en inbouwapparatuur.

Noten houten werkblad met keramische gemarmerde fronten
next125 kooktafel met ingebouwde inductiekookplaat
Half ingebouwde regalen met indirecte verlichting

Materiaal en kleur NX960

Fronten en werkblad
Het keramisch NX960-front is leverbaar 6 schitterende keramiekkleuren. Zo kunt u kiezen voor een marmerlook, een betonlook of een metaallook. Het keramische front wordt op een houten plaat gelijmd en heeft een dikte van 19 mm. De randen zijn afgerond en hebben een decoratieve bescherming. Bij deze next125 keuken zijn de in “marmer nero imitatie” uitgevoerde keramische fronten gecombineerd met houten keukenfronten in noten natuur. De fronten van massief hout en chic fineer zijn leverbaar in 23 hout decors en zijn ter bescherming voorzien van een bijzonder duurzame tweecomponenten-laklaag.

Keramiek | C2770 - Marmer nero imitatie

NX950 C2775
Keramiek marmer nero imitatie

Extra keramiekkleuren tonen
NX620 F685 - Noten natuur

NX620 F685
Noten natuur

Extra hout decors tonen
Datasheet next125 NX960 keuken downloaden

next125 NX240 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

Bijzonderheden keukenplanning NX960

Bij deze NX960 keuken biedt de functionele systeemwand plek aan wand hangende cubes. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik en wordt koken een stuk eenvoudiger en sneller. En wat dacht u van de innovatieve uitrusting van de laden met gevormd vlies. Hiermee wordt bestek bijzonder beschermd en heeft alles zijn eigen plek. Dankzij deze binnen laden wordt de rust van de frontarchitectuur bewaard.

Wand hangende onderkasten next125 keuken
Keukenladen met gevormd vlies
Noten houten werkblad met keramische gemarmerde fronten

Onze next125 keuken showrooms

Onze next125 keuken showrooms zijn de plek waar u de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign kunt ontdekken. Hier zijn de verschillende keukenmodellen van next125 bewonderen, die zich kenmerken door een heldere vormgeving, een hoge kwaliteit en een duurzame filosofie. Ook is het dé plek om inspiratie op te doen voor uw eigen droomkeuken. Als trotse next125 dealer geven wij u hierbij graag deskundige advies.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over deze exclusieve next125 keuken met NX960 keramiek fronten? Of heeft u interesse in een ander keukenmodel van dit Duitse topmerk? Onze creatieve next125 keukenontwerpers luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D ontwerp maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Maak een afspraak