Logo next125next125 NX912 | NX505 keuken

Een combinatie van elegantie en functionaliteit
De next125 NX912 | NX505 is een keuken die zich onderscheidt door zijn strakke lijnen, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerp. Net als alle andere next125 keukens is dit keukenmodel ontworpen om het leven in de keuken makkelijker, mooier en duurzamer te maken. Een van de bijzondere kenmerken van een next125 keuken is de mogelijkheid om verschillende modellen te combineren tot een harmonieus geheel. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van de modellen NX912 en NX505.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

De next125 NX912 | NX505 keuken
next125 NX912 kamerhoge keukenkasten

Details NX912 | NX505 keukenmodel

Het NX510 | NX640 keukenmodel straalt gezelligheid uit met een gashaard en een boekenkast die in hetzelfde front is verwerkt. Hierbij zorgen details voor een speels effect. Zo wisselen open en gesloten fronten elkaar af en contrasteren greeploze oppervlakken met greeplijsten die zijn voorzien van een fijne freesrand. Verder brengen rustige kleuren balans tegenover de krachtige kleuren van de kasten in cognac en de tegels in petrol.

Het NX510 | NX640 keukenmodel straalt gezelligheid uit met een gashaard en een boekenkast
De kleuren agaatgrijs, cognac en petrol houden elkaar in balans.

NX912 en NX505 keukenfronten

Een unieke combinatie van koele en warme kleuren
Bij de next125 NX912 | NX505 keuken zijn twee modellen gecombineerd tot één harmonieuze keukenopstelling. Zo zorgt de combinatie van het NX912 en NX505 front voor een mooi contrast tussen de koele en de warme kleuren, die elkaar perfect aanvullen. Door de keuken in een L-vorm tegen de wand te plaatsen blijft er ruimte over voor een ruime eethoek. Maar de keuken kan ook aan de wand hangend worden gepland. Hierdoor ontstaat er een zwevend effect.

Materiaal NX912 front

Het next125 NX912 matte glasfront in de kleur agaatgrijs

Het NX912 keukenfront is gemaakt van mat glas. De kleur agaatgrijs geeft deze matte glasfronten een elegante en rustige uitstraling. De glasfronten zijn gemaakt van 3 mm dik, behandeld enkelvoudig wit glas. Dit is aan de achterzijde volledig gelakt waarna het op een 16 mm dikke houten plaat is gelijmd. De rand van het glas heeft rondom een decoratieve bescherming, die het licht reflecteert en breekt op het hoogwaardige oppervlak.

Materiaal NX505 front

Bij deze keukenopstelling zijn de NX912 en NX505 keukenfronten gecombineerd tot één harmonieus geheel.

De NX505 is een keukenfront met een satijnlak afwerking. In de kleur cognac straalt dit front een warme en gezellige sfeer uit. De satijnlakfronten van next125 zijn gemaakt van 19 mm dikke MDF-platen. deze platen zijn vervolgens aan beide zijden gelakt zijn met een hoogwaardige UV-lak. Omdat de lak een fijne structuur heeft die het oppervlak zacht en aangenaam maakt is dit materiaal aangenaam om aan te raken.

Beschikbare kleuren next125 NX912 | NX505

Kies de kleur die bij u past

Er zijn 13 kleuren beschikbaar voor het mat glazen NX912 front. Bijkomend voordeel van deze matte glas fronten is dat ze zeer hygiënisch zijn en eenvoudig te reinigen. Bij het nx505 front dat is afgewerkt met een duurzame satijnlak heeft u de keuze uit maar liefst 18 kleuren. Dit hoogwaardige Dual Cure laksysteem op waterbasis met UV-droging voldoet aan alle eisen. Zowel m.b.t. milieuvriendelijkheid als wat betreft duurzaamheid en belastbaarheid. Bovendien is het front door het fluweelmatte, licht gestructureerde oppervlak erg onderhoudsvriendelijk.

NX902 G277 - Glas mat agaatgrijs

NX902 G277
Glas mat agaatgrijs

Extra glaskleuren tonen
NX505 L405 - Cognac satijn

NX505 L405
Cognac satijn

Extra kleuren tonen
Datasheet next125 NX912 | NX505 keuken downloaden

next125 NX912 | NX505 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

Bijzonderheden keukenplanning NX912 | NX505

Modellen, uitrusting en design elementen

Het nx912 | nx505 keukenmodel van next125 biedt u veel mogelijkheden om deze keuken helemaal op maat te ontwerpen. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende kasten, laden, werkbladen en apparatuur. Zo ontwerpt u een keuken die volledig aansluit op al uw wensen en prefect is ingedeeld binnen de beschikbare ruimte. Een aantal bijzonderheden binnen deze keukenplanning zullen we hieronder nader toelichten.

Greeploze kamerhoge kasten

Greeploze kamerhoge kasten

De kamerhoge greeploos uitgevoerde kasten bieden deze next125 keuken heel veel ruimte. En ook qua indeling zijn de kasten perfect ingesteld op comfortabel koken. Zo biedt deze kastenwand ruimte aan hooggeplaatste apparatuur. Zoals een koelkast die opengaat als je erop drukt of een vaatwasser op greephoogte die op klopjes reageert. Deze innovatieve oplossingen zorgen voor een rustige, greeploze uitstraling.

Variabele opbergsystemen

Voor het ordelijk opbergen van al uw keukenspullen bied deze keuken een variabele opbergsysteem.

Voor het ordelijk opbergen van al uw keukenspullen bied deze keuken een variabele opbergsysteem. Zo is er de slimme vormvlies indelingen voor laden en korven. Het zachte vliesmateriaal is aangenaam om aan te raken en maakt weinig geluid met keukengerei. Hierop vormen de eikenhouten Flex-Boxen een perfecte toevoeging. Zo krijg u een praktische organisatie voor alles wat u makkelijk wilt pakken. Voor functie in zijn mooiste vorm.

Onze next125 keuken showrooms

Onze next125 keuken showrooms zijn de plek waar u de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign kunt ontdekken. Hier zijn de verschillende keukenmodellen van next125 dan ook in ruime opwerkend opgesteld. Keukens die zich kenmerken door een heldere vormgeving, een hoge kwaliteit en een duurzame filosofie. Ook is het dé plek om inspiratie op te doen voor uw eigen droomkeuken. Hierbij geven onze next125 adviseurs indien gewenst vrijblijvend advies. U zult versteld staan van wat next125 u allemaal te bieden heeft.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over deze combinatie van de modellen NX912 en NX505? Laat u dan informeren in één van onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Hier zijn deze Duitse Top-keukens in het echt bewonderen. Of maak direct een afspraak om uw droomkeuken samen met een ervaren keukenontwerper in 3D te ontwikkelen. Onze in next125 gespecialiseerde adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Maak een afspraak