Logo next125next125 NX870 in mokkabruim

Een opstelling die de woonkamer en keuken doet samensmelten
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken die modern, elegant en milieuvriendelijk is? Dan is de in mokkabruin uitgevoerde next125 NX870 keuken misschien wel iets voor u. Deze keuken combineert een strak design met hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën. Hierbij wordt het woonkarakter door de open kast subtiele wijze benadrukt. In combinatie met het greeploze kookeiland zorgt deze keukenopstelling van de NX870 voor een mooi samenspel tussen woon- en kookgedeelte.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

next125 NX870 keuken mokkabruin
next125 keuken met NX870 front in mokkabruin en NX620 front in noten natuur

Details NX870

Een uniek design met hoogwaardige materialen
Bij deze next125 keuken zijn NX620 fronten van natuurlijk notenhout met het innovatieve SensiQ NX870 materiaal in mokkabruin gecombineerd. Hierbij zijn de grepen bewust weggelaten waardoor dit keukenmodel een rustige en eenvoudige uitstraling heeft. Voor het eenvoudig openen van kasten en laden is gekozen voor de TIP-ON-techniek. Doordat er op de NX870-fronten geen vingerafdrukken achterblijven zijn ze makkelijk schoon te maken. De keramische elementen in de nis en het werkblad, versterken het gezellige karakter. Ook is er gekozen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is een afzuigkap overbodig en wordt de open blik in de keuken niet verstoord.

Minimalistisch mokkabruin keukenblok met horizontale greeplijsten
Sfeervol verlichte keuken nis
Keukennis met keramisch werkblad en achterwand
Keukenkastje met Tip-on systeem
BORA kookplaat met geïntegreerde afzuiging

next125 Tafel

Een uniek design met hoogwaardige materialen
De next125 tafel is gebouwd met karakteristieke duidelijkheid. Daarom vormt de tafel een homogene eenheid met de keuken. De tafel van massief en natuurlijk hout onderstreept de boodschap van de vormen. Hierbij vormen de licht schuin geplaatste poten het perfecte fundament van deze next125 eetkamertafel. Deze tafel maakt deel uit van de  next125 table & bench collectie waarmee u een vloeiende overgang tussen de keuken en de leefruimte creëert. Een plek om plaats te nemen, gezellig bij te praten en zo lang te blijven zitten als u wilt.

Meer over de next125 table & bench collectie

De next125 tafel zorgt voor een vloeiende overgang tussen de keuken en de woonkamer
Eetkamer tafel uit de next125 table & bench collectie

Materiaal en kleur NX870 mokkabruin

Fronten en werkblad

De next125 NX870 mokkabruin keuken is opgebouwd met uit twee verschillende fronten. Het eerste front waar deze keuken haar naam aan dankt is het NX870 volkern SensiQ front. Dit front met massieve kern wordt uit vele lagen laminaat geperst. Hierdoor ontstaat er een 4 mm dik blad waarbij het trendy, warme en fluweelachtige design uitnodigt tot aanraken en genieten. Handig dat de speciale AFP-antifingerprint-eigenschap lelijke vingerafdrukken aanzienlijk vermindert. Het tweede front is de NX620 in Noten natuur. Aan dit keukenfront van houtfineer dankt dit keukenmodel haar warme uitstraling.

NX240 K492F - SensiQ mokkabruin softmat AFP

NX860 V492F
SensiQ mokkabruin softmat AFP

Extra kleuren tonen
NX620 F685 - Noten natuur

NX620 F685
Noten natuur

Extra hout decors tonen
Datasheet next125 keuken NX870 mokkabruin downloaden

next125 NX240 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

NX870 opstellingen en afmetingen

Een flexibele keukenopstelling met veel mogelijkheden
De next125 NX870 keuken is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en afmetingen. Hierdoor kunt u deze keuken eenvoudig aan uw wensen en ruimte aanpassen. Zowel een eilandkeuken, hoekkeuken, rechte keuken als U-opstelling behoren tot de mogelijkheden. Ook met de indeling van de kasten, laden en apparatuur zijn de mogelijkheden onbeperkt. En uiteraard heeft u de keuze uit een greeploze uitvoering of een keuken met subtiele handgrepen in roestvrij staal.

Vervolgens is deze NX870 keuken van next125 met verschillende accessoires en details nog verdere te personaliseren. Denk hierbij aan een stijlvolle Quooker kraan, een spoelbak van keramiek of roestvrij staal, een werkblad van natuursteen of composiet, of een achterwand van glas of hout. Ook de verlichting ie helemaal naar wens aan te passen. Uw nieuwe keuken straat hierdoor altijd de gewenste sfeer uit.

next125 NX870 mokkabruin volkern SensiQ front
next125 NX620 F685 noten natuur front

Onze next125 keuken showrooms

Bent u op zoek naar een designkeuken van hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan één van onze showrooms. Hier vindt u de complete next125 keukencollectie voor zeer scherpe prijzen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden en stijlen die dit Duitse keukenmerk te bieden heeft. Bij Bemmel & Kroon staat u altijd centraal. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en behoeften en helpen u om uw droomkeuken te realiseren. Door onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van next125 keukens voorzien wij u geheel vrijblijvend van deskundig advies en inspiratie.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over de NX870 of andere keukens van next125? U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude of Cruquius. Hier zijn deze premium keukens in het echt bewonderen. Of maak een afspraak om uw droomkeuken samen met een ervaren keukenontwerper in 3D te ontwikkelen. Onze in next125 gespecialiseerde adviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren. Maak snel een afspraak en laat u verrassen door deze prachtige keuken!

Maak een afspraak