next125 fronten

Logo next125

next125 fronten

Hoogwaardige frontdesigns
Bent u op zoek naar hoogwaardige en trendy fronten voor uw keuken? Next125 biedt een uitgebreide collectie van fronten voor uw bewust geplande designkeuken. Kies uit diverse front materialen, zoals glas (glanzende of matte glasfronten), keramiek met hoge dichtheid, gebeitste randen of groeven, opvallend houtfineer, lak en hoogwaardig fineer of lichtmat laminaat. Met onze fronten creëert u de perfecte uitstraling voor uw keuken. Ontdek nu onze collectie Next125 fronten en maak uw droomkeuken werkelijkheid.

Keramiek front

Keramiek front

Keramiek is lichter dan aluminium en harder dan natuursteen. Daarom zijn keramische fronten en werkbladen voor keukens uitermate geschikt. Voedsel is direct en hygiënisch op het oppervlak te verwerken. Ook is dit aantrekkelijke materiaal leverbaar in verschillende kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere interessante structuren.

Keramiek is een door de mens gemaakt natuurlijk materiaal, vergelijkbaar met porselein en bevat alleen natuurlijke stoffen. Daardoor is het milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Ervaar de voordelen van keramiek in uw keuken en ontdek de vele mogelijkheden.

Bekijk de Keramiek fronten

Een glasfront heeft een chique, matte glans

Glas fronten

De next125 glas fronten zijn verkrijgbaar in hoogglans of gesatineerd en zijn vervaardigd uit enkelvoudig wit glas van 3 mm dik. Verder is de achterzijde van het glas volledig gelakt en gelijmd op een houten plaat van 16 mm dik. Ter bescherming zijn de randen van het glas voorzien van een decoratieve bescherming.

Het hoogwaardige oppervlak van de next125 glas fronten zorgt voor bijzondere effecten doordat het licht wordt gereflecteerd en gebroken. Dit geeft de fronten een unieke uitstraling die bijdraagt aan de moderne uitstraling van uw keuken.

Bekijk de Glasfronten

SensiQ voelt fluweelzacht aan en heeft praktische 'anti-finger-print' eigenschappen.

Volkern SensiQ fronten

SensiQ is het perfecte kunststofmateriaal voor keukenfronten met een luxe uitstraling. Het oppervlak voelt fluweelzacht aan en heeft ‘anti-finger-print’ eigenschappen die zichtbare vingerafdrukken minimaliseren. Ook het schoonmaken wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Het materiaal is samengesteld uit vele lagen kunststof en wordt geperst tot een 4 mm dikke plaat. Dit zorgt voor een duurzame en praktische oplossing voor uw interieur. Ervaar het ongeëvenaarde gevoel van SensiQ en geniet van de voordelen van dit bijzondere kunststofmateriaal.

Bekijk de Volkern SensiQ fronten

Fronten van echt hout, natuurlijk en duurzaam als fineer verwerkt.

Fronten van echt hout

Niets verslaat het gevoel van thuiskomen en het genot van hartige gerechten in een keuken met authentieke houten fronten, vervaardigd van natuurlijk en duurzaam fineer. De originele uitstraling van het hout voegt een uniek karakter toe aan uw keuken, terwijl de geur van het hout bijdraagt aan de gezellige sfeer. Ervaar de warmte en geborgenheid die alleen echte houten fronten kunnen bieden en maak uw keuken compleet met een tijdloze uitstraling.

Bekijk de Houten fronten

Next125 hoogglanslak fronten laten uw keuken stralen

Hoogglanslak

Next125 hoogglans lakfronten worden in meerdere handelingen vervaardigd en zijn daardoor erg robuust. Ze worden gekenmerkt door in totaal drie stralende kleuren en voelen vol en zacht aan. Het gladde oppervlak van de hoogglanslak zorgt voor een reflecterend effect en biedt een opvallende uitstraling voor uw keuken. Voor wie op zoek is naar een moderne en chique uitstraling van hun keuken is een hoogglans afwerking een uitstekende optie. Kies voor fronten in hoogglanslak en creëer een keuken die de show steelt.

Bekijk de Hoogglanslak fronten

Een keuken met een fluweelmat-lak afwerking

Fluweelmat-lak

De fluweelmatte lakfronten van next125 worden geproduceerd met een arbeidsintensief en meerstappenproces. Vervolgens worden ze verzegeld met een transparante, matte lak die zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid. Door de meerlaagse lakopbouw zijn deze fronten bijzonder sterk en gaan ze lang mee. Bovendien voelen ze zijdezacht aan. Daardoor zijn ze niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook fijn om aan te raken. Ervaar zelf de kwaliteit en zachtheid van deze fronten en creëer een unieke en functionele keuken die jarenlang meegaat.

Bekijk de Fluweelmat-lak fronten

Een keuken met een fluweelmat-lak afwerking

Satijnlak next125 fronten

Satijnlak is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk laksysteem op waterbasis met UV-droging. De lak voldoet aan strenge milieunormen en biedt tegelijkertijd uitstekende duurzaamheid en belastbaarheid. Ook is het fluweelmatte, licht gestructureerde oppervlak van het front gemakkelijk in onderhoud. Satijnlak is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Hierdoor is het gemakkelijk aan te passen is aan uw persoonlijke smaak en stijl. Of u nu een minimalistische keuken wilt of juist een keuken met een warme, gezellige uitstraling, het next125 satijnlak front biedt talloze mogelijkheden om uw droomkeuken te realiseren.

Bekijk de Satijnlak fronten

Laminaat fronten zijn robuust en sterk

Laminaat next125 fronten

De laminaat next125 fronten hebben een laminaatlaag van fenolhars, decorpapier en een transparante deklaag. Omdat dit oppervlak duidelijk dikker en harder is dan van kunststof fronten is het een stuk robuuster. Dit zorgt voor een duurzaam oppervlak dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Verder zijn de laminaat fronten verkrijgbaar in verschillende essentiële kleuren. Zo maakt u eenvoudig een kleurkeuze die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.

Bekijk de Laminaat fronten