Next125 logo

Hoogglanslak fronten van next125

Hoogwaardig met een briljante afwerking
De hoogglans lakfronten van Next125 ondergaan meerdere productiestappen. Dit resulteert in hoogwaardige keukenfronten met een uitzonderlijke robuustheid. Deze fronten zijn beschikbaar in drie schitterende kleuren en voelen zacht en vol aan. Het gladde oppervlakte van de hoogglanslak zorgt voor een reflecterend effect en biedt een opvallende uitstraling voor uw keuken. Als u op zoek bent naar een moderne en elegante look voor uw keuken, dan is een hoogglans afwerking een uitstekende keuze. Kies voor hoogglans lakfronten en creëer een keuken die de aandacht trekt.

Direct naar de Hoogglanslak fronten

next125 hoekkeuken met hoogglanslak fronten
Hoogglans fronten hebben een hoogwaardige afwerking

Next125 hoogglanslak fronten aanbod

Hoogglans lakfronten worden in meerdere handelingen vervaardigd. Daarom zijn de met hoogglanslak afgewerkte fronten van next125  zeer robuust. Deze schitterende hoogwaardige keukenfronten zijn te herkennen aan hun heldere kleuren en voelen rijk en zacht aan.

Hoogglanslak

NX501

NX501 L121 - Kristalgrijs hoogglans

NX501 L121
Kristalgrijs hoogglans

NX501 L111G - Briljantwit hoogglans

NX501 L111G
Briljantwit hoogglans

NX501 L091 - Kristalwit hoogglans

NX501 L091
Kristalwit hoogglans

Meer next125 front materialen

Toch geen next125 hoogglanslak front?
Wellicht is een in hoogglans gelakt front van next125 voor u de beste keuze. Echter is een keukenfront zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Dus twijfelt u nog over het materiaal van de fronten voor uw nieuwe next125 keuken, dan vindt u hieronder alle hoogwaardige front-materialen van next125. Zo bent u er zeker van dat u een weloverwogen keuze maakt. Liever advies over de voor- en nadelen van de verschillende materialen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze ervaren keukenadviseurs.

Meer weten over next125 hoogglans fronten?

Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u!
De keukens van next125 worden vervaardigd volgens de nieuwste technologieën. Hierbij worden alleen maar hoogwaardige materialen toegepast. Zo bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit en duurzaamheid, maar ook van een uitstekende afwerking. Wilt u meer weten over de hoogglans fronten van next125 en hoe deze kunnen bijdragen aan een schitterende uitstraling van uw keuken? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze ervaren keukenadviseurs.

Ja, ik wil vrijblijvend advies