Logo next125next125 NX950 keuken

Een keramische keuken met klasse

Bent u op zoek naar een keuken die design, functionaliteit en duurzaamheid combineert? Dan is de next125 NX950 iets voor u. Deze keuken heeft een keramisch front dat niet alleen prachtig oogt, maar ook zeer praktisch en hygiënisch is. Kenmerken voor deze NX950 keukenopstelling is het royale keramische keukenblok in marmer grigio imitatie. Ontdek alles wat u over deze keuken moet weten en hoe dit keukenmodel volledig aan uw wensen en beschikbare ruimte kan worden aangepast.

Terug naar het next125 keukenoverzicht

next125 NX950 keuken met keramisch front in marmer grigio

Details NX950

Uitgelichte planningsspecifieke details
Een strakke, moderne en industriële look: dat is wat het keramische front NX950 in de variant keramiek marmer grigio imitatie uitstraalt. Dit front heeft een subtiele marmerstructuur die voor mooie reflecties zorgt. Tegelijkertijd oogt de keuken rustig en harmonieus door het kubistische ontwerp van het keukenblok en de achterwand. Dit effect wordt versterkt door het ontbreken van grepen en het naadloos inpassen van het onyxzwarte hoge kastenblok in het SensiQ materiaal dat makkelijk schoon te houden is. Om deze next125 keuken perfect af te stemmen op uw smaak, wensen en kookgedrag heeft u bij ons de keuze uit een enorm aanbod van kasten, laden, werkbladen en inbouwapparatuur.

Een kubistisch ontwerp van het keukenblok
Het in de kastenwand ingebouwde onyxzwarte hoge kastenblok

Materiaal en kleur NX950

Fronten en werkblad
Het keramisch NX950-front is leverbaar 6 schitterende keramiekkleuren. Zo kunt u kiezen voor een marmerlook, een betonlook of een metaallook. Het keramische front wordt op een houten plaat gelijmd en heeft een dikte van 19 mm. De randen zijn afgerond en hebben een decoratieve bescherming. Bij deze next125 keuken zijn de in “marmer grigio imitatie” uitgevoerde keramische fronten gecombineerd met keukenfronten van mat onyxzwart glas. Deze zijn in 13 kleuren beschikbaar en zijn net als de fronten van keramiek zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

NX960 C2765 - Keramiek marmer grigio imitatie

NX950 C2765
Keramiek marmer grigio imitatie

Extra keramiekkleuren tonen
NX902 G187 - Glas mat onyxzwart

NX902 G187
Glas mat onyxzwart

Extra glaskleuren tonen
Datasheet next125 NX950 keuken downloaden

next125 NX240 keuken
Datasheet NX240 downloaden

Download Datasheet

Bijzonderheden keukenplanning NX950

De functionele systeemwand biedt plek aan wand hangende cubes. Hiermee wordt koken een stuk eenvoudiger en sneller en heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Een handig extraatje is de next125 paneeltuin. Hiermee kunt u verse kruiden kweken met daglicht-verlichting. Dankzij de ingebouwde verlichting met timer heeft u zo altijd groen in uw keuken. Zelfs op donkere plekken.

next125 wand hangende cubes
next125 paneeltuin

next125 wand hangende Frame Racks

Een industriële touch voor uw keuken
Houdt u van een stoere en moderne uitstraling in uw keuken? Dan zijn de wand hangende Frame Racks van next125 iets voor u. Deze open rekken zijn gemaakt van aluminium en hebben een hippe industriële stijl. U kunt ze gebruiken om uw spullen te tonen en te ordenen, zoals uw kookboeken, servies, kruiden of decoratie. De Frame Racks zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hierdoor kunt u ze aan uw smaak en ruimte aanpassen. Ook zijn ze goed te combineren met andere elementen van next125, zoals de paneeltuin of de cube. Met de wand hangende Frame Racks creëert u een levendige en persoonlijke sfeer in uw keuken.

Wand hangende Frame Racks van next125
Open wandrek gemaakt van aluminium in een hippe industriële stijl.

Onze next125 keuken showrooms

Onze next125 keuken showrooms zijn de plek waar u de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukendesign kunt ontdekken. Hier zijn de verschillende keukenmodellen van next125 bewonderen, die zich kenmerken door een heldere vormgeving, een hoge kwaliteit en een duurzame filosofie. Ook is het dé plek om inspiratie op te doen voor uw eigen droomkeuken. Als trotse next125 dealer geven wij u hierbij graag deskundige advies.

Ontdek onze next125 showrooms

next125 showroom van Bemmel & Kroon keukens
Showroom premium next125 dealer

Afspraak maken

Keukenadvies op maat

Wilt u graag meer weten over deze stoere next125 keuken met NX950 keramiek fronten? Of heeft u interesse in een ander keukenmodel van dit Duitse topmerk? Onze creatieve next125 adviseurs gaan graag aan de slag om uw droomkeuken samen in 3D te ontwikkelen. U zult versteld staan van wat next125 u te bieden heeft.

Maak een afspraak