next125 Flex-boxen keukenkast en laden inrichting.

Logo next125

next125 Flex-Boxen

Flexibele kast- en lade indelingen voor next125 keukens
Next125 Flex-boxen zijn een veelzijdige en praktische opbergoplossing voor elke moderne keuken. Met hun slimme modulaire ontwerp bieden ze onbeperkte mogelijkheden om uw keukengerei, servies en voedsel op te bergen en te organiseren. Of u nu op zoek bent naar een opbergoplossing voor uw keukenkasten, lades of werkbladen, de Flex-boxen passen zich aan uw behoeften aan en bieden u de perfecte oplossing.

Flexibele kast- en lade indelingen van next125

Chaos in uw keukenlades en kasten behoort tot het verleden.
De praktische Flex-Boxen, gemaakt van echt hout zien er subliem uit en zorgen voor netjes opgeruimde kasten en lades. Want de Flex-Boxen zijn precies afgestemd op de afmetingen van de next125 kasten, zeer veelzijdig en flexibel. Bovendien zijn ze stapelbaar en verschuifbaar. Zodoende bieden ze zelfs plaats aan de kleinste dingen en creëren ze tegelijkertijd ruimte voor potten en pannen. Zelfs in wandkasten en hoge kasten verrichten de Flex-Boxen goed werk als het gaat om het sorteren en groeperen voor opgeruimde en overzichtelijke kasten. Voortaan behoort de chaos in uw keukenlades en kasten tot het verleden.

next125 Flex-boxennext125 Flex-boxen
Keukenladen met Flex boxen van gevormd vlies in combinatie met echt hout.Keukenladen met Flex boxen van gevormd vlies in combinatie met echt hout.

Materiaal next125 Flex-boxen

Leverbaar in gevormd vlies, echt hout of een combinatie hiervan.
De next125 Flex-boxen zijn leverbaar in gevormd vlies en in echt hout. Echter wordt de variant van gevormd vlies op zijn mooist als deze wordt gecombineerd met de variant van eiken natuur. Hiervoor zijn de afmetingen van beide uitvoeringen perfect op elkaar afgestemd.

next125 Flex-boxen van gevormd vlies

Flex-boxen van gevormd vlies

Een stijlvolle oplossing voor het opbergen van spullen zijn de Flex-Boxen gemaakt van gevormd vlies. Het zachte materiaal voelt aangenaam aan en dempt het geluid van bestek, keukengerei en porselein. De zeven delen van gevormd vlies kunnen afzonderlijk worden gecombineerd voor een passende indeling.

De Flex-Boxen van gevormd vlies zijn eenvoudig te reinigen door ze af te nemen met een vochtige doek of door te stofzuigen. Bij hardnekkige vervuiling kunnen ze ook in de vaatwasser worden geplaatst op het ecoprogramma van 45°C.

Echt hout en gevormd vlies gecombineerd

Het gevormde vlies is opgedeeld in 7 delen. Deze zijn individueel te combineren om een binnengedeelte te vormen. Hierbij heeft u de keuze uit een bestekgedeelte, een gedeelte voor kookgerei, een gedeelte voor het messenblok, de kleine Vlies-Box, de grote Vlies-Box, het deksel voor de grote Vlies-Box, de bordenhouder en extra inlegmatten. Een ideale aanvulling op deze set zijn de Flex-Boxen van eikenhout.

Voorbeelden van gecombineerde Flex-boxen

next125 Flex-Boxen in combinatie met een bestekindeling, messenblok, kookgerei indeling en een inlegmatBestekindeling, messenblok, kookgerei-indeling en inlegmat van gevormd vlies in combinatie met vier porseleinen schalen.
next125 Flex-Boxen met bestekindeling en een inlegmat van gevormd vliesBestekindeling, Flex-Boxen en inlegmat van gevormd vlies in combinatie met Flex-Boxen van echt hout.
next125 Flex-Boxen met een inlegmat van gevormd vlies in combinatie met boxen van eikenhoutFlex-Boxen en inlegmat van gevormd vlies in combinatie met Flex-Boxen van echt hout.
Flex-boxen met bordenhouder van gevormd vlies en gaatjesbodem verdelers van echt houtBordenhouder van gevormd vlies in combinatie met een gaatjesbodem en verdelers van echt hout.

Flex-boxen van echt hout

Met de praktische Flex-Boxen van echt hout creëer je niet alleen nette kasten, maar voeg je ook een vleugje kwaliteit toe aan je interieur. De boxen zijn stapelbaar en verschuifbaar. Daardoor zijn zelfs de kleinste spullen gemakkelijk op te bergen.

De Flex-boxen zijn stapelbaar en verschuifbaarDe praktische Flex-Boxen van echt hout zijn stapelbaar, verschuifbaar en bieden plaats aan zelfs de kleinste dingen.
Flex-boxen in bovenkastOok in de bovenkasten of hoge kasten komen de Flex-Boxen goed van pas, wanneer het om orde en indelen gaat.

Voorbeelden van next125 Flex-boxen in eikenhout

next125 Flex-Boxen kast- en lade indeling
Opgeruimde lades met flex-boxen van next125
next125 Flex-Box systeem van echt hout
Flex-Boxen de design oplossing van next125 voor opgeruimde lades en kasten.
Flex-Box opgeruimde kasten lades
Flex-Box variant met pannen