next125 uitrusting voor een keukenindeling met de hoogste functionaliteit.
Next125 logo

Uitrusting next125 keukens

Praktische interieurindelingen en opbergsystemen.
Een keukenindeling met optimale functionaliteit ontstaat door zorgvuldige aandacht voor zelfs de kleinste details. Het dagelijkse gebruik van de keuken bepaalt de plaats van de apparatuur. Hierbij worden ergonomische overwegingen meegenomen in het ontwerp. Maar ook de interieurindeling voor laden en korven speelt hierbij een belangrijke rol. Ontdek wat de Flex-boxen, het Primus opbergsysteem, binnenladen met glasfronten en andere opbergsystemen van next125 voor de organisatie binnen uw keuken kunnen betekenen.

next125 Cube is het ideale opbergsysteem voor een keukennis
Next125 CUBE

Met next125 cube heeft u alles wat u dagelijks nodig heeft om te koken direct binnen handbereik. Zo maakt het next125 Cube-systeem werken in de keuken veel gemakkelijker en sneller.

next125 Frame combineert flexibele opberging, optimale ergonomie en mooie verlichting
Next125 FRAME

Next125 Frame creëert binnen elke keuken een unieke keukenervaring. Want bij deze frameconstructie zijn een flexibele organisatie, perfecte ergonomie en effectieve verlichting gecombineerd tot het perfecte nisproduct voor uw keuken.

Binnenladen met glasfronten

Voor authentieke elegantie achter het front
Een moderne keukenindeling stopt niet achter de fronten. Het matte glas met doorschijnende look van de binnenladen met glasfronten is hier een goed voorbeeld van. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de hoge designeisen achter het front worden voortgezet en dat de keuken een authentieke elegantie uitstraalt.

Binnenladen met matte glasfronten - NX510 keuken
Laden met fronten van doorschijnend mat glas
Schaalgrepen zijn gemakkelijk en comfortabel.

Greep mogelijkheden

Ontdek de (on-)zichtbare kast- en ladeopeners van next125
De rol van grepen in het ontwerp van een keuken is van groot belang. Next125 biedt dan ook diverse oplossingen om keukenkasten, laden en korven te openen. Een populaire en strakke oplossing is de greeploze variant. Voor degene die juist van functionele of decoratieve handgrepen houdt, worden er handgreepontwerpen in diverse stijlen aangeboden.

Of u nu kiest voor een volledig minimalistische uitstraling met alleen TIP-ON, de nadruk legt op horizontale lijnen met doorlopende greeplijsten, of bewust welgevormde grepen gebruikt – alles is mogelijk. Ontdek de innovatieve greepoplossingen van next125.

Overzicht greepoplossingen next125

Verlichting: werklicht, prachtig helder of dimbare sfeerverlichting

Verlichting

Meer dan alleen maar donker of licht
Voor iedereen speelt licht in de woonruimte en keuken een andere rol, of het nu gaat om lichteffecten, werkverlichting, helderheid of sfeer. Gelukkig zijn er voor alle voorkeuren passende oplossingen beschikbaar, van hanglampen en inbouwverlichting in kasten tot led-verlichting boven de werkplek, die dimbaar zijn en daarmee de gewenste sfeer creëren.

Ontdek de innovatieve manieren van next125 om licht in uw huis te integreren en de functionaliteit te verbeteren, terwijl u tegelijkertijd een stijlvolle en persoonlijke sfeer creëert.

Overzicht verlichting mogelijkheden next125

Werkbladopzetstuk van next125

Werkbladopzetstuk

Waar functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan
Het next125 werkbladopzetstuk is een functioneel en veelzijdig accessoire voor werkbladen en kookeilanden. Dit innovatieve opzetstuk biedt maximale flexibiliteit en efficiëntie. Vooral bij kookeilanden komt het goed van pas.

Het werkbladopzetstuk kan worden uitgerust met diverse functionele inzetstukken van eikenhout of met het stopcontact Twist in onyxzwart. Hiermee creëert u niet alleen extra opbergruimte, maar voegt u ook een stijlvol designelement toe aan uw keuken. Of u nu een hoge of lage variant kiest, het next125 werkbladopzetstuk is een slimme en praktische toevoeging aan uw keukeninterieur!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de uitrusting van next125

Wilt u graag meer weten over de praktische interieurindelingen en opbergsystemen van next125 of wilt u deze graag in het echt bewonderen? U bent van harte welkom in één van onze showrooms. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor een keukenindeling met de hoogste functionaliteit. Heeft u interesse in een next125 keuken, volledig afgestemd op uw leefruimte? Maak dan meteen een afspraak met één van onze keukenontwerpers om uw droomkeuken te realiseren.

Maak uw afspraak