Next125 logo

next125 Werkbladopzetstuk

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand
Ontdek de nieuwste innovatie in keukenontwerp met het next125 werkbladopzetstuk. Dit stijlvolle en functionele accessoire is de perfecte aanvulling voor elke moderne keuken. De opzetstukken bieden namelijk zowel elegantie als praktische bruikbaarheid. Het next125 werkbladopzetstuk is speciaal ontworpen om uw keukenwerkruimte te maximaliseren en uw kookervaring te optimaliseren.

Leverbaar in twee varianten

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn, integreert dit opzetstuk naadloos met uw bestaande next125 keukeninrichting. Met zijn strakke lijnen en minimalistische ontwerp verhoogt het next125 werkbladopzetstuk de functionaliteit van uw keuken zonder in te boeten aan stijl. Het is ideaal voor het voorbereiden van maaltijden of gewoon als extra opbergruimte. Bovendien is het opzetstuk leverbaar in twee varianten.

next125 werkbladopzetstuk hoog

Werkbladopzetstuk hoog

Het praktische werkblad- en kookeilandopzetstuk combineert veelzijdigheid met efficiëntie. Dit opzetstuk is aanpasbaar met verschillende functionele inzetstukken van eikenhout of een Twist stopcontact in onyxzwart.

next125 werkbladopzetstuk laag

Werkbladopzetstuk laag

Waar de hoge variant van het opzetstuk twee niveaus biedt, bestaat de lage variant uit één niveau. Hierdoor kan het lage opzetstuk ook in de nis worden ingebouwd.

Wilt u meer weten over de werkblad opzetstukken van next125?

Wilt u graag meer weten over een next125 keuken met werkblad opzetstuk? Of bent u nieuwsgierig naar onze next125 keukens? Kom gerust langs in één van onze showrooms. Laat u hier inspireren door de combinatie van Duitse precisie en het modern design van next125. Heeft u interesse in een next125 keuken, volledig in harmonie met uw leefruimte? Maak dan meteen een afspraak met één van onze next125 keukenadviseur om de keuken van uw dromen te realiseren.

Maak uw afspraak