De next125 bijzettafel

Next125 bijzettafel

Een statement in uw keuken
De keuken is al een tijd geleden getransformeerd van een werkruimte naar het middelpunt van gesprekken en gezelligheid in de woning. Hierbij zorgen het open concept en de afzonderlijke meubels voor een huiselijke sfeer, zoals de nieuwe next125 bijzettafel. De op de EuroCucina keukenbeurs in Milaan geïntroduceerd bijzettafels passen namelijk perfect in elke omgeving betrekken de gast bij de actie.

Dankzij het bijzettafelblad van Systemo bieden ze een haptische ervaring. U heeft de keuze uit een fluweelmat gelakte steunpoot of een metalen voet met poedercoating in onyxzwart. En door twee verschillende diameters van 100 en 120 cm vinden deze allrounders hun plaats in elke keuken. De twee nieuwe bijzettafels van next125 maken hierdoor een echt statement in uw keuken.

 

Stijlvolle bijzettafel in twee designs

Als u waarde hecht aan zowel esthetiek als functionaliteit, dan is de Next125 bijzettafel de perfecte keuze. Het combineert het beste van moderne designinnovaties met praktische toepasbaarheid, waardoor het een onmisbaar stuk wordt binnen uw keukendesign. Of u nu een fan bent van minimalistisch design of op zoek bent naar een functioneel stuk dat stijl toevoegt aan uw keuken, de Next125 bijzettafel voldoet aan al uw behoeften en smaken.

De bijzettafel met een fluweelmat gelakte steunpoot.De bijzettafel met een fluweelmat gelakte steunpoot.
De bijzettafel met een metalen voet met poedercoating in onyxzwart.De bijzettafel met een metalen voet met poedercoating in onyxzwart.

Wilt u meer weten over de bijzettafels van next125?

Wilt u graag meer weten over een next125 keuken met bezettafel? Of bent u nieuwsgierig naar onze next125 keukens? Kom gerust langs in één van onze showrooms en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van next125. Heeft u interesse in een next125 keuken, volledig in harmonie met uw leefruimte? Maak dan meteen een afspraak met één van onze next125 keukenspecialisten om uw droomkeuken te realiseren.

Maak uw afspraak