Quooker: de veiligste keuze in de keuken

Quooker: de veiligste keuze in de keuken

Is kokend water direct uit de kraan wel veilig?
Deze vraag over de Quooker kokendwaterkraan wordt in onze keukenshowrooms het meest gesteld. Ons antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden. En wel hierom. Of een Quooker wel 100% veilig is, is een volkomen begrijpelijke vraag.

Honderden mensen lopen jaarlijks brandwonden op door een ongeluk met kokend water. Vooral met jonge kinderen en kokend water is voorzichtigheid geboden. Bij Bemmel & Kroon kunnen we daarom niet vaak genoeg benadrukken dat een Quooker, náást heel handig, vooral ook een zeer veilige keuze is voor ieder huishouden. Dat heeft vier belangrijke redenen. Bekijk deze in de video of lees snel verder.

Een veilige geïsoleerde en draaibare kraanuitloop

Veilige geïsoleerde draaibare kraanuitloop

Om het risico op verbranding door kolkend water nog kleiner te maken, zijn de Quookerkranen uitgerust met een paar subtiele handigheidjes. De kranen hebben een draaibare uitloop waarmee je heel precies kunt richten. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld een kruik of pan mat kokend water moet vullen.

De uitloop is daarnaast bij alle modellen zeer goed geïsoleerd. Je kunt je hierdoor na het tappen van kokend water niet aan de uitloop van de Quooker branden.

Een Quooker kan niet omvallen

Een Quooker kan niet omvallen

Een Quooker staat vast op het aanrechtblad waardoor hij niet omvallen. Een pan water die op het vuur staat kan dat wel, net als een waterkoker. Die twee veroorzaken verreweg de meeste ongelukken met kokend water.

Jonge kinderen kunnen bijvoorbeeld het loshangende snoer van de waterkoker beetpakken en het water over zich heen trekken. Of doordat je de pan per ongeluk van het vuur stoot. zulke ongelukken zijn met een Quooker in huis simpelweg onmogelijk.

Contact

Heb je een vraag over de Quooker kokendwaterkranen of reservoirs en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem gerust contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Quooker via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Quooker kokend waterkraan of reservoir nodig?
Quooker Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Quooker apparatuur. Quooker Service is 24/7 online bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2