Quooker logo

Toepassingen Quooker

Ontdek de vele toepassingsmogelijkheden
Ben jij je aan het orienteren voor de aanschaf van een Quooker kokendwaterkraan? Wellicht vraag je jezelf of of je wel echt een Quooker nodig hebt? Ontdek hier de vele toepassingsmogelijkheden, het gemak en de energiebesparing die een Quooker je brengt. Bovendien is een Quooker-systeem met een aanvullende CUBE ook nog eens goed voor het milieu.

De toepassingsmogelijkheden

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van een Quooker kokendwaterkraan? Je zult er versteld van staan hoe vaak je op dagelijks kokend water nodig hebt. Je wordt wakker en komt uit bed, en dan? Koffie. Of thee. Een zachtgekookt eitje misschien zelfs, als je daar tijd voor hebt. Misschien heb je kleine kinderen? Dan zal er babymelk of een papje moeten worden gemaakt. En om het flesjes daarna te steriliseren heb je weer kokend water nodig. Een Quooker-kraan is de hele dag bijzonder handig. Ontdek de toepassingen.

 • Chocolade smelten
 • Potten steriliseren
 • Pasta koken
 • Thee maken
 • Matchathee maken
 • Oolongthee maken
 • Spoelbak schoonspoelen
 • IJslepel verwarmen
 • Kruiden water geven
 • Bouillon maken
 • Afwas voorspoelen
 • Cafetièrekoffie maken
 • Vis pocheren
 • Macaroni koken
 • Noedelsoep maken
 • Spoelbak schoonspoelen
 • Pasta koken
 • Tomaten plisseren

Video’s van het gebruik

Omdat beelden (en zeker video’s) nu eenmaal meer zeggen dan woorden en omdat niet iedereen zin heeft om te lezen. Bekijk de video’s van het gebruik een Quooker kraan en ontdek dat een Quooker in je keuken toch wel erg handig is.

Energieverbruik Quooker - Een Quooker is zuinig en verbruikt weinig energie

Zuinig in stroomverbruik en waterbesparend

Afhankelijk van het gekozen reservoir houdt de Quooker 3 of 7 liter water op een temperatuur van 110°C. Hiermee kan Quooker een gemiddeld huishouden op elk moment van de dag direct van kokend water voorzien. Het verwarmen tot 110°C en op temperatuur houden van water gebeurt in een reservoir onder het aanrecht. In dit vacuümgeïsoleerde reservoir kan de warmte negens heen. Daardoor verbruikt een Quooker maar heel weinig energie (10 watt) om water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren.

Het standby verbruik van een Quooker kokendwaterreservoir is €0,05 per dag. Een gemiddeld huishouden gebruikt 1000 liter kokend water per jaar. Met een Quooker zijn de kosten om dit aan de kook te brengen lager dan met de waterkoker of fluitketel.

Bekijk ons Quooker aanbod

Minder plastic afval, dankzij de Quooker CUBE

Minder plastic afval, dankzij de CUBE

Met een Quooker CUBE haal je, naast warm, koud en kokend, ook koud gefilterd en bruisend water uit je kraan. Hierdoor hoef je nooit meer water in plastic flessen te kopen. Ook niet voor onderweg. Want voor je van huis gaat, vul je thuis een fles, die je steeds hergebruikt.

De CUBE voorkomt niet alleen plastic afval, maar bespaart ook water. Als je trek hebt in een glas koel water laat je een gewone kraan waarschijnlijk eerst een tijdje lopen. Tegen de tijd dat je het water koud genoeg vindt, is er veel water verloren gegaan. Met een Quooker tap je altijd exact de hoeveelheid water die je nodig hebt. Nooit meer. En het is gelijk heerlijk koud.

Ontdek de Quooker CUBE


Onze winkels

In onze webshop vind je een compleet Quooker aanbod. Heb je een vraag over één van deze Quookers neem dan gerust contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 64). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Ben je door de vele toepassingsmogelijkheden, de energiebesparing en de voordelen voor het milieu overtuigd? Maar wil je de werking voor je een nieuwe Quooker gaat kopen liever eerst LIVE bekijken? Kom dan langs in één van onze winkels waar de Quookers werkend staan opgesteld. Hier vind je naast huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het goede wat wij te bieden hebben voor jouw keuken. Onze verkopers zijn je bij vragen en/of advies graag van dienst. Zij laten je graag kennismaken met het aanbod van Quooker kokend waterkranen en kranen van andere A-merken.

Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.
Complete keukens in winkel showroomComplete keukenopstellingen en keuken- en inbouwapparatuur onder één dak.

Contact

Heb je een vraag over de Quooker kokendwaterkranen of reservoirs en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem gerust contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Quooker via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Quooker kokend waterkraan of reservoir nodig?
Quooker Service biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Quooker apparatuur. Quooker Service is 24/7 online bereikbaar en telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9,2