Pelgrim keukenapparatuur.
Pelgrim logo

Pelgrim – Mooi makkelijk

Pelgrim is al bijna 100 jaar thuis in elke keuken. En de keuken op zijn beurt is dé plek waar je jezelf thuis wilt voelen. Want je ontbijt er, luncht er en bereidt er het avondeten. En het is de plek waar borrels en feestjes plaatsvinden. We willen dat iedereen zich nóg meer thuis voelt met onze apparatuur. Daarom zoeken wij constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken. Als puur Nederlands merk koppelen we gebruikers- en schoonmaakgemak. Alle keukenapparaten zijn vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van verschillende technieken. Mooi maar vooral makkelijk! Dit komt perfect tot zijn recht in onze Mooi Samen lijn. Hier gaan mooi en functioneel hand in hand. De lijn bestaat uit een serie ovens, (combi)magnetrons, combi-stoomovens en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor je een set maakt die perfect past bij jouw wensen.

Pelgrim keukenapparatuur

Apparatuur van Pelgrim maakt je keuken mooier en makkelijker. Ontdek de afzuigkappen, ovens, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, koel- en vrieskasten, en koffiemachines van Pelgrim. Keukenapparatuur vol gemak en technisch vernuft.

Creëer eenheid en sfeer in jouw keuken met de Mooi Samen lijn van Pelgrim.

Mooi Samen lijn

Creëer eenheid en sfeer in jouw keuken
Mooi en functioneel gaan hand in hand in de Mooi Samen lijn van Pelgrim. Met de producten uit de drie series creëer je eenheid in je keuken: de ovens, kookplaten en afzuigkappen passen qua kleur en design uitstekend bij elkaar. Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Pelgrim heeft bij de ontwikkeling van hun ovens, magnetrons en bijpassende apparaten niet alleen naar het design gekeken. Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn.

Wil je een lekkere taart wilt bakken, een ovenschotel of een uitgebreid diner bereiden voor vrienden. Dat kan perfect met de Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim. Ga jij voor antraciet, matzwart of vlekvrij RVS? Maak je keus en laat jouw keuken je persoonlijke woonstijl weerspiegelen.

In welke kleur voel jij je thuis?

Alle apparaten uit de Mooi Samen lijn zijn perfect met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld een set met een 45 cm nis combi-magnetron, een 60 cm nis oven en vul dit aan met een handige accessoirelade. De 45 en 60 cm nis apparaten met LCD en TFT display hebben dezelfde hoogte en zijn horizontaal en verticaal mooi uit te lijnen. Zo creëer je in je keuken een prachtig panorama effect. De 45 en 60 cm nis apparaten met 2 knopsbediening zijn mooi verticaal te combineren. Naast vlekvrij RVS is vrijwel de gehele lijn verkrijgbaar in matzwart en antraciet. Zo krijgt jouw keuken een volstrekt andere luxe uitstraling. In welke kleur voel jij je thuis?

Stomen: gezond, smaakvol en makkelijk

Gezond en bewust eten is inmiddels al geen trend meer, maar het standaard eetpatroon van vele Nederlanders. We willen wat we eten meer in eigen hand houden en zijn dus ook bewuster aan het koken. ‘Minder vet en meer smaak’ vormt de rode draad in de keukens.

Opwarmen, bakken of stomen met Pelgrim apparatuur.

Opwarmen, bakken of stomen

De solo magnetron is perfect voor het opwarmen van gerechten. Een combimagnetron gaat een stapje verder. Deze kan bakken en grillen en biedt daarmee nét iets meer opties. Wil je grote ovengerechten op verschillende niveaus bereiden, ga dan voor één van onze ovens óf voor een oven met magnetronfunctie. En dan is er natuurlijk nog de combi stoomoven; hét apparaat om jouw gerechten op de gezondste manier te bereiden.

Grote kookwensen, kleine keuken? Dan is de 3 in 1 oven de perfecte uitkomst. Hierbij zijn alle functies – magnetron, bakken en volwaardig stomen – verzameld in één unieke, compacte oven.

Gezond koken met de 3-in-1 oven van Pelgrim.

Gezond koken

Met stomen bereid je je gerechten vetvrij en behoud je zoveel mogelijk vitamines en mineralen. Dit maakt stomen één van de gezondste manieren om voedsel te bereiden. Het (gelijktijdig) bereiden van vis en groentes, rijst of pasta is geen probleem. Ook belangrijk: gestoomde gerechten behouden hun optimale smaak en kleur.

De combi stoomoven van Pelgrim kan méér dan alleen stomen. Ook gerechten warmhouden of opwarmen (regenereren) is geen probleem. Regenereren met stoom is ideaal: door je gerechten met stoom op te warmen drogen ze niet uit en blijven de verse smaken behouden. Andere toepassingen van de combi stoomoven zijn bijvoorbeeld tomaten ontvellen, borden voorverwarmen of au bain-marie verwarmen.

Uniek: 8 jaar garantie op jouw nieuwste keukenapparatuur!

Unieke Pelgrim garantie

Pelgrim is zó overtuigd van de kwaliteit van hun apparatuur, dat zij een unieke garantie aanbieden. Standaard ontvang je een fabrieksgarantie van 2 jaar. De mogelijkheid bestaat om deze garantie met 3 of 6 jaar te verlengen.*

Tot 8 jaar garantie

Wanneer je in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt je na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaal je slechts de voorrijkosten. Wanneer je in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvang je na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaal je slechts de voorrijkosten.

* Je dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 0900 555 00 03 (€ 1,- per gesprek).

Pelgrims koffiemachine is de meest onderhoudsvriendelijke koffiemachine op de markt.

Laagste prijs voor Pelgrim apparatuur

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de kookapparatuur van Pelgrim door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze blikvangers voor je keuken dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.
De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen. Neem voor een prijsopgave contact op met onze klantenservice (070 – 301 34 74). Onze klantenservice is elke dag tot 23:00 uur bereikbaar.

Onze winkels

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van Pelgrim apparatuur zoals ovens, stoomovens, afzuigkappen, vaatwassers, fornuizen, kookplaten, koelkasten, vriezers, magnetrons en koffiemachines. Maar ook wasmachines, wasdrogers en stofzuigers en apparatuur van andere merken zijn in ons aanbod vertegenwoordigd. In onze showroom vind je een groot aantal keukens met Pelgrim inbouwapparatuur. Keukens die zijn voorzien van inbouwapparaten van andere merken kunnen uiteraard ook geleverd worden met Pelgrim apparatuur.

Onze deskundige adviseurs hebben jarenlange ervaring met Pelgrim apparatuur en kunnen je dus uitgebreid informeren over de mogelijkheden. Gaat jou voorkeur bijvoorbeeld uit naar een inductiekookplaat of heb je toch liever een gaskookplaat? Wij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een apparaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze winkels. Maak voor advies over een complete keuken met Pelgrim apparatuur een afspraak met een keukenadviseur bij één van onze vestingen.

Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.Vrijstaande en inbouw keukenapparatuur van alle A-merken.
Complete keukens in winkel showroomComplete keukenopstellingen en keuken- en inbouwapparatuur onder één dak.
Klantwaardering
Kieskeurig
9,2
Qasa
9,4
Trustpilot
9

Contact

Heb je een vraag over Pelgrim apparatuur en wil je deze in één van onze winkels bekijken, neem dan contact op met de winkel die je hiervoor wilt bezoeken. Wil je een Pelgrim apparaat via onze webshop bestellen en heb je hierover een vraag, bel dan onze klantenservice (070 – 301 34 64).

Reparatie van jouw Pelgrim huishoud-, keuken-, of inbouwapparaat nodig?
Pelgrim klantenservice biedt snelle, deskundige hulp voor reparatie, controle en onderhoud van al jouw Pelgrim apparaten. Pelgrim klantenservice is telefonisch en online bereikbaar.