Miele

Miele Inductiekookplaten

Bij een gaskookplaat van Miele wordt niets aan het toeval overgelaten om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Miele gaskookplaten zijn intuïtief te bedienen en bieden vele innovatieve kenmerken. Zo zijn de gas-kookplaten uitgerust met een aantal handigheidjes. De geëmailleerde pannendragers kunnen bijvoorbeeld gewoon in de vaatwasser worden gereinigd en de branderkoppen zijn geëmailleerd. Daarnaast kun je op een gaskookplaat van Miele zeer veilig koken. Een gedoofde vlam wordt namelijk automatisch weer aangestoken. Zodra dat niet lukt, wordt de gastoevoer afgesloten. Met een Miele gaskookplaat haal je dus altijd een kookplaat in huis van hoge kwaliteit en met een lange levensduur.

Highlights – Miele Inductiekookplaten

PowerFlex-kookzone - Voor pannen met uiteenlopend formaat

PowerFlex-kookzone

Voor pannen met uiteenlopend formaat
PowerFlex-kookzones zijn bijzonder veelzijdig en flexibel. U kunt op deze kookzone een grote pan, twee kleine pannen, een braadpan of een steelpan plaatsen. Alle combinaties zijn mogelijk. Bovendien heeft de kookplaat door het onovertroffen hoge vermogen van 7,4 kW met inschakeling van de functie TwinBooster, minder tijd nodig om gerechten aan de kook te brengen.

DirectControl Plus - U kunt bij deze bedieningsvorm vermogensstanden en tijden snel en intuïtief instellen.

TempControl

Nooit was braden zo eenvoudig!
Op een TempControl-kookzone zijn gelijkblijvende en optimale resultaten gegarandeerd voor de meest uiteenlopende bereidingswijzen. U hebt één sudder- en drie braadstanden met ideale temperaturen ter beschikking. Dankzij de constante temperaturen hoeft u de vermogensstanden niet meer voortdurend bij te stellen. Naast de eenvoudige bediening staat de veiligheid op de eerste plaats: aanbranden behoort tot het verleden!

SmartSelect White - Eenvoudige bediening dankzij SmartSelect

SmartSelect White

Eenvoudige bediening dankzij SmartSelect
Het vermogen en de tijden kunnen uiterst snel worden ingesteld. Deze bediening past perfect bij het design van de bedieningssystemen van de 6000-serie inbouwapparaten. De weergaven in het wit zijn mooi contrasterend en nog eenvoudiger af te lezen. Kookplaten met SmartSelect White-besturing hebben verder dezelfde kenmerken als SmartSelect, zoals de eenvoudig in te stellen tijd.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Kookplaten alle inductie-kookplaten, gaskookplaten en keramische kookplaten. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.