Miele

Miele Onderbouw Vaatwassers

De Miele onderbouw vaatwassers zijn vaatwassers die je onder het keukenblad kan schuiven. Deze vaatwassers hebben hun eigen front maar geen panelen aan de zij- of bovenkant.
In tegenstelling tot een inbouw vaatwasser heb je voor het kopen van een onderbouw vaatwasser geen frontpaneel nodig. Je kijkt dus tegen de deur van de afwasmachine aan.
Een onderbouwvaatwasser van Miele maakt je servies glanzend schoon en overtuigt daarbij met een buitengewoon efficiënt vermogen.

Miele Vaatwassers in beeld

Een vaatwasser van Miele maakt je servies glanzend schoon en overtuigt daarbij met een buitengewoon efficiënt vermogen.

Unieke 3D-besteklade van Miele

De unieke 3D-besteklade van Miele kan niet alleen in de breedte en diepte worden aangepast, maar ook in de hoogte, waardoor hij perfect op elke belading kan worden aangepast. Ook voor groot bestek, zoals soeplepels en gardes, is altijd plaats. Bovendien wordt het bestek behoedzaam gereinigd. De geel gekleurde delen aan de zijkant van de besteklade kunnen gemakkelijk verschoven worden, waardoor er ook in het bovenrek ruimte ontstaat voor glazen met een lange steel.

Miele EcoFlex-vaatwasser – QuickPowerWash

Ontdek QuickPowerWash: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de speciaal ontwikkelde UltraTabs Multi bereiken het best mogelijke reinigings- en droogresultaat bij normaal vervuild vaatwerk in maar 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs zijn binnen twee tot drie minuten opgelost. Hierdoor is het afwasmiddel direct beschikbaar aan het begin van het afwasprogramma. Het resultaat: reinigingsklasse A.

Miele EcoFlex-vaatwasser – nieuw rekdesign

Het nieuwe ontwerp van de rekken is tot in het laatste detail doordacht en biedt dan ook unieke oplossingen. Om perfecte resultaten te garanderen is daarom voor elk item de ideale plaats in het rek. Zo bieden de geïntegreerde siliconen elementen in de FlexCare-glazenhouder een stabiele en veilige plek voor delicaat glaswerk.

Highlights – Miele Onderbouw Vaatwassers

QuickPowerWash Beste reinigingsprestaties

QuickPowerWash

Samen onovertroffen: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de daarop afgestemde UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild vaatwerk in 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende reinigingsmiddel aanwezig. Het resultaat: Reinigingsresultaat A.

Knock2open - De perfecte oplossing voor greeploze keukens

Knock2open

De perfecte oplossing voor greeploze keukens
Uniek: de perfecte oplossing voor greeploze keukens. Na twee klopjes op de deur van de volledig integreerbare Miele-vaatwasser gaat deze met een geraffineerd openingsmechanisme helemaal vanzelf ongeveer 10 cm open. Een luxe waar u elke dag opnieuw van kunt genieten.

Perfecte verlichting voor eenvoudig inruimen

BrilliantLight

Perfecte verlichting voor eenvoudig inruimen
Door de gepatenteerde* deursysteem gaan vier Power-leds automatisch branden als de vaatwasser wordt geopend. Hierdoor laten de vier Power-leds de vaatwasser binnenin baden in het licht. De binnenruimte van de vaatwasser wordt perfect verlicht zodat het in- en uitruimen van de rekken merkbaar makkelijker wordt.

Aan het einde van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open.

Gepatenteerde AutoOpen-droging

Voor perfect gedroogd serviesgoed
Aan het einde van het spoelprogramma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs vaatwerk zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht.

Beste energie-efficiëntie

Beste energie-efficiëntie

Energie besparen bij de beste resultaten
Het energielabel informeert u in één oogopslag wat het energie- en waterverbruik van uw vaatwasser is. Miele-apparaten combineren optimale reinigings- en droogresultaten met een uitzonderlijk laag energie- en waterverbruik.

EcoTech-warmteopslag: A+++ -20%

EcoTech-warmteopslag: A+++ -20%

Ultieme zuinigheid
Het energielabel informeert u in één oogopslag wat het energie- en waterverbruik van uw vaatwasser is. Miele-apparaten combineren optimale reinigings- en droogresultaten met een uitzonderlijk laag energie- en waterverbruik:
• Energie-efficiëntieklasse A+++-20%

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Vaatwassers de inbouw-vaatwasser, onderbouw-vaatwasser en volledig integreerbare vaatwasser. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.