Miele

Miele Wasmachines

De Miele-wasmachines (voorladers en bovenladers) maken je wasgoed smetteloos schoon bij een minimaal energieverbruik. Miele wasmachines gaan efficiënt met energie, water en wasmiddel om en geven in een korte tijd een goed wasresultaat. Dankzij de vele verschillende opties en wasprogramma’s krijgt je kleding in een wasmachine van Miele altijd de juiste behandeling.

Miele wasmachines vergelijken

Bij het vergelijken van Miele wasmachines heb je twee mogelijkheden. Een vergelijking tussen verschillende wasmachine-types of een vergelijking van de prijzen tussen verschillende webwinkels. Zowel voor een vergelijking tussen verschillende wasmachine modellen als na het vergelijken van prijzen bij verschillende aanbieders ben je bij Bemmel & kroon aan het juiste adres. Je bent bij ons namelijk altijd verzekerd van de beste prijs!

Wasmachine modellen vergelijken

Wasmachine modellen vergelijken

In deze Miele-shop heb je de mogelijkheid  wasmachines te vergelijken op een aantal belangrijke specificaties als toerental, energieklasse, prijs, en overige specificaties. Hierbij krijg je de door jou geselecteerde wasmachines in één overzicht te zien. Je kunt dan precies zien wat de verschillen tussen de door jou geselecteerde modellen zijn.

Hoe vergelijk ik wasmachine modellen?
Het vergelijken van verschillende wasmachine-modellen binnen onze Miele-shop is heel eenvoudig. Selecteer de modellen die je wilt vergelijken door de select-box “Selecteren & Vergelijken” bij het model aan te vinken. Zodra je twee of meer modellen hebt geselecteerd kun je deze vergelijken.

Wasmachine prijzen vergelijken

Vergelijken van prijzen tussen webwinkels

Als je een wasmachine van Miele wilt gaan kopen dan koop je die meestal niet bij de eerste de beste webwinkel die je bezoekt. Het vergelijken van prijzen tussen de verschillende webwinkels is dan een verstandige eerste stap. Het prijsverschil van een wasmachine-type kan zelfs oplopen tot wel € 150,- Bij Bemmel & Kroon ben je verzekerd van de laagste prijs, uitstekende service en levering binnen 24 uur.

Een Miele wasmachine ergens goedkoper gezien?
Klik dan op de link “Elders goedkoper” op de productpagina van het type wasmachine waar jou voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van het typenummer en je e-mailadres ontvangt van je ons dan dezelfde dag nog een reactie met de meest concurrerende prijs.

Miele W1 wasmachines in beeld

De nieuwe Miele W1 wasmachines

De nieuwe wasmachines van Miele W1. De nieuwe standaard in schoon.
Een nieuw tijdperk in wasbehandeling is aangebroken. Want met de nieuwe generatie W1-wasmachines van Miele was je schoner, comfortabeler, individueler en zuiniger dan ooit tevoren. Met maar liefst drie wereldprimeurs introduceert Miele de nieuwe standaard in schoon. Zo staat het Miele PowerWash systeem garant voor de allerbeste wasresultaten in recordtijd. En dankzij het TwinDos-systeem doseer je met één druk op de knop altijd het juiste vloeibare wasmiddel voor de bonte was en voor het eerst ook voor de witte was. Ten slotte introduceert Miele voor een complete wasbehandeling CapDosing, waarmee je speciale textielsoorten kunt behandelen.

Bij Miele hoef je niet te kiezen tussen innovatieve techniek óf een elegant design. De nieuwe generatie wasmachines en drogers combineren functionaliteit met een modern design. Om aan al je wensen tegemoet te komen, zijn de wasmachines en drogers verkrijgbaar in twee designlijnen

CapDosing

CapDosing – de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden dan ook de perfecte aanvulling voor
speciale wasprogramma’s en toepassingen. Je plaatst hiervoor eenvoudigweg een cap in de wasmiddellade. De wasautomaat doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Voor de speciale wasprogramma’s zijn tien verschillende Miele-caps beschikbaar: vijf speciale wasmiddelen (Sport, Dons, Outdoor, WolCare, SilkCare), drie wasverzachters (Aqua, Nature, Cocoon), impregneermiddel en een Booster tegen hardnekkige vlekken.

Ervaar zelf het gebruiksgemak en laat je overtuigen door de perfecte resultaten. Ook bijzonder textiel, wat voorheen een voorbehandeling nodig had, kun je met de Miele-caps reinigen. Dat bespaart tijd en geld.

QuickPowerWash

PowerWash – herdefineert het wasproces
De reinigingsprestaties en de wassnelheid zijn bij de nieuwe Miele-wasmachines dankzij PowerWash van ongekend niveau. PowerWash dankt zijn superieure prestaties aan twee unieke kenmerken: PowerShower en QuickPowerWash. Het doordachte principe van PowerShower van Miele zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en een buitengewoon wasresultaat. Het wasgoed wordt namelijk sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut, waardoor het wasresultaat 10% beter is. Het resultaat is een zichtbaar en objectief meetbaar schonere was. Met QuickPowerWash garandeert een Miele-wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A!

Thermo-SoftCare-trommel

Thermo-SoftCare trommel maakt strijken gemakkelijker
Met de Thermo-SoftCare trommel zorgt Miele er voor dat het wassen en strijken gemakkelijker wordt. Bij de optie Gladstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Het wasgoed komt hierdoor al voorgestreken uit de trommel. De Thermo-SoftCare trommel zorgt er zo voor dat het daarna minder moeite kost om het wasgoed netjes glad te strijken. Daardoor ben je minder tijd kwijt aan strijken.

Highlights – Miele Wasmachines

Miele TwinDos Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel

TwinDos

Het beste systeem voor vloeibaar wasmiddel. Het TwinDos-systeem kan gebruikt worden met UltraPhase 1- en UltraPhase 2-wasmiddel van Miele of met regulier wasmiddel of wasverzachter. Voor de beste resultaten gebruikt u het speciale wasmiddel van Miele, vervolgens doseert het TwinDos-systeem geheel automatisch de juiste hoeveelheid op het ideale moment tijdens het wasproces. Of het nu gaat om bonte of witte was, het TwinDos-systeem doseert het beste vloeibare wasmiddel voor uw wasgoed.

CapDosing: De perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's

CapDosing

De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. U plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. U heeft keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

Miele PowerWash 2.0 Revolutionair zuinig bij elke belading

PowerWash 2.0

Revolutionair zuinig bij elke belading. Miele-apparaten met PowerWash 2.0 wassen tot 40%1 zuiniger dan vereist voor energie-efficiëntieklasse A+++ en wassen zelfs kleine hoeveelheden wasgoed zeer energie-efficiënt. Het geheim: De innovatieve wastechnologie Spin&Spray gebruikt minder water en bespaart daardoor op verwarmingsenergie. En dat alles bij zeer goede reinigingsprestaties, uitmuntende spoelresultaten en een gemiddelde programmaduur, zelfs bij het programma voor Katoen Eco.

Miele wasmachine met lange levensduur

Lange levensduur

Unieke kwaliteit. Er wordt bij Miele niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas als de apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele.

QuickPowerWash: Sneller schoon is niet mogelijk

QuickPowerWash

Sneller schoon is niet mogelijk
Met QuickPowerWash garandeert een Miele-wasmachine een eersteklas wasresultaat in een recordtijd. Namelijk in minder dan 60 minuten wasresultaat A!

Vlekkenfunctie: U kunt doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk.

Vlekkenfunctie

Alleen bij Miele. U kunt doelgericht tot 23 verschillende soorten vlekken in een Miele-wasmachine behandelen, tot 3 soorten tegelijk. De speciale wasfunctie Vlekken kan bij vele wasprogramma’s gekozen worden. Het programmaverloop wordt automatisch aangepast aan de betreffende vlekken. De geïntegreerde vlekkenadviseur geeft u op via het display tips over het efficiënt verwijderen van vlekken. Alleen bij Miele.

Miele productgroepen

De Huishoudelijke- en keukenapparatuur van Miele is onderverdeeld in productgroepen. Zo vind je onder de productgroep Wassen & Drogen alle wasmachines,wasdrogers en wasdroogcombinaties. Neem ook eens een kijkje bij de Miele-apparaten in één van de andere hoofdgroepen.