Exquisit RW020IWDI

Exquisit RW020IWDI
Nooit meer leverbaar
Nooit meer leverbaar
Prijs Exquisit RW020IWDI1460,-
  • Gratis thuisbezorgd (ook in België)
  • Klanten geven ons een9.2
  • Klantenservice (070 - 301 34 74) geopend tot 23:00

Omschrijving Exquisit RW020IWDI koelkast

Vrijstaande koel/vriescombinatie Side-by-side met NoFrost, inhoud 372/169 liter, LED-touchscreen, ijsblokjesmaker / waterkoeler en tap, 2 vriesladen, 2 groenteladen en LED verlichting.

Fabrikant informatie

Onze service

Bezorggemak

Bepaal zelf waar en wanneer je jouw nieuwe Exquisit RW020IWDI koelkast bezorgd wilt hebben. Hiervoor selecteer je eenvoudig de datum die je het beste uitkomt. Nadat je hebt besteld ontvang je direct een bevestigingsmail. Heb je gekozen voor onze standaard bezorging? Dan bieden wij je op de dag van de levering de volgende service:

  • Je ontvangt van ons een email met een tijdvenster van 3 uur. Zo weet je precies wanneer de bezorgers jouw nieuwe koelkast komen bezorgen. Hierdoor hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
  • Onze chauffeurs bellen je of sturen een SMS als ze onderweg zijn. Daarnaast kondigen ze 15 minuten voor levering hun aankomst aan.
  • Indien gewenst voeren ze jouw oude koelkast GRATIS af. Wij zorgen er dan voor dat deze netjes wordt gerecycled. Dat is makkelijk voor jou en goed voor het milieu!

Neerzetten en uitpakken

Koop je een Amerikaanse koelkast? Dan kun je bij ons tegen een geringe meerprijs kiezen voor de optie “Neerzetten en uitpakken”. Bij dit service level bieden wij buiten de standaard bezorging de volgende extra service:

  • Is er een lift aanwezig waar jouw nieuwe Amerikaanse koelkast in past? Dan wordt deze op de gewenste verdieping afgeleverd.
  • Als er in het gebouw geen (ruime) lift is, dan wordt de Exquisit RW020IWDI uitsluitend op de begane grond bezorgd.
  • Verder wordt de Exquisit RW020IWDI uitgepakt en op de juiste plek geplaatst.
  • Het verpakkingsmateriaal wordt op milieu vriendelijke wijze afgevoerd.

Let op: Amerikaanse koelkasten worden bij “neerzetten en uitpakken” niet aangesloten.

Meenemen oude apparaat

Wanneer wij jouw Exquisit koelkast komen bezorgen nemen wij indien gewenst direct je oude apparaat mee retour. Deze service is volledig gratis. Uiteraard zorgen wij voor een milieu-vriendelijke afhandeling van jouw oude koelkast. Wil je dat we jouw oude apparaat laten afvoeren en recyclen? Zorg er dan voor dat het apparaat zich in de directe omgeving van de eerste afsluitbare deur bevindt.

Extra zekerheid

De door ons geleverde koelkast worden geleverd met een garantieperiode van 2 jaar na aankoop. Ondanks dat de Exquisit RW020IWDI voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen zijn reparaties na deze periode niet altijd te voorkomen.
Om dit probleem het hoofd te bieden kun je de garantie van 2 jaar verlengen naar 5 jaar. Deze extra zekerheid voor slechts een klein bedrag is bovenaan deze pagina te selecteren.

Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend