Header keuken 1400027
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400022

Greeploze witte keuken met granieten werkblad

Met deze De hoekkeuken is compact, maar biedt tegelijkertijd genoeg ruimte voor al uw keukenspullen. Berg ze op in de diverse kasten en laden of in de bovenkastjes. Topapparatuur van AEG maakt deze greeploze keuken compleet en verzekert u van een fantastische tijd in de keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze greeploos uitgevoerde witte hoekkeuken is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: combi-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap en een gaskookplaat.
AEG keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Goede ervaring

Goede voorlichting, duidelijke communicatie, goede prijs. Alles was compleet en onbeschadigd bij de levering, 1 klein puntje, de bovenplint was niet hoog genoeg maar verder perfect. Ook de keuken plaatser was top.

M. Intres

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies