• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

PITT Cooking

(0)

Bij PITT Cooking worden losse gaspitten in het aanrechtblad geïntegreerd. Met deze losse pitten ontwerp je dé ideale kookopstelling op maat. Omdat de gaskookpitten en de bedieningsknoppen rechtstreeks in het werkblad worden verwerkt, kan de positie van de branders naar eigen inzicht worden ingevuld. Combineer meerdere losse branders met een multifunctionele PITT-wokbrander voor jouw ideale 4,5 of 6-pits opstelling. PITT geeft gegarandeerd een unieke uitstraling aan je keuken. Benieuwd of een PITT Cooking systeem iets voor jou is?
Lees dan snel verder!

Filteren
Prijs
t/m
Merk
Acties
Elektra aansluiting
Breedte kookplaat
Aantal branders/kookzones
Flexibele kookzones
Rand kookplaat
Soort kookplaat
Soort bediening
Nisdiepte
Nisbreedte
Extra's
Kleur
Reviewscore
Energieklasse
Productlijn
Status

  Ontdek PITT cooking

  PITT Cooking is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en keukendesign. Als een keuken is ontworpen met PITT Cooking, dan worden de kookpitten en bedieningsknoppen naadloos in het keukenblad geïntegreerd. Hierdoor krijgt jouw kookplek een moderne uitstraling. Ook zijn de gaspitten verder uit elkaar te plaatsen, zo heb je altijd voldoende ruimte voor grote pannen. Omdat onze PITT-collectie uit veel verschillende modellen bestaat, bieden wij voor elke keuken de juiste oplossing. De gaspitten zijn even krachtig als een gasfornuis en passen in iedere keukenstijl, van landelijk tot modern.

  Waarom PITT Cooking?

  Het concept is ontstaan vanuit de gebreken van de traditionele kookplaat. Hierbij heb je eigenlijk nooit de mogelijkheid om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken. Als je eenmaal voor PITT hebt gekozen wil je niet meer anders. Ontdek hieronder waarom jouw keuken niet meer zonder PITT cooking kan.

  Grote pannen op losse gaspitten in het aanrechtblad.

  Ruimte voor grote pannen
  Eindelijk heb je altijd genoeg ruimte, ook voor meerdere grote pannen. PITT cooking biedt méér ruimte tussen de pitten. Met minimaal 28 centimeter tussen twee pitten is dit gemiddeld zelfs 8 centimeter meer in vergelijking met een traditionele kookplaat. Zo heb je – zelfs met grote pannen – altijd voldoende ruimte om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken.

  Pittcooking zorgt voor vrijheid in design.

  Een mooi design
  Het grote voordeel van PITT Cooking is allereerst de vrijheid bij het design. Omdat je het ontwerp zelf kunt beïnvloeden krijg je met zekerheid een kookplaat die volledig aansluit op jouw smaak en wensen. Zo worden de in jouw aanrecht verwerkte pitten en bedieningsknoppen het pronkstuk van jouw keuken. Bovendien geven ze jouw keuken een zeer bijzondere en exclusieve uitstraling.

  Reiniging van een PITT Cooking systeem doe je in een handomdraai.

  Gemakkelijk te reinigen
  Opkijken tegen het schoonmaken van de kookopstelling behoort met PITT cooking tot het verleden. Door de afwezigheid van opstaande randjes en hoekjes hoef je alleen een vlak werkblad te reinigen. Op deze manier biedt deze unieke kookoplossing niet alleen tijdens, maar ook ná het koken het juiste gebruikersgemak.

  Zwarte pitt cook elementen.

  Ruime keuzemogelijkheden
  Om al onze klanten de perfecte oplossing te kunnen biedt Bemmel & Kroon een uitgebreid aanbod van PITT’s. Al deze modellen zijn naar wens met elkaar te combineren. Zo kies je de ideale kookopstelling op maat. Jouw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in je keuken zijn hierbij het uitgangspunt. Voor ieder wat wils.

  Losse pitten toegepast bij een moderne keukenstijl.

  Toepasbaar in elke keukenstijl
  Dankzij een tijdloze uitstraling is PITT cooking binnen elke keukenstijl toe te passen. Van klassiek tot landelijk, en van eigentijds tot design. De zwarte, gietijzeren branders passen altijd bij je favoriete keukenstijl en maken je keuken nóg een stukje mooier. Zo worden de in jouw aanrecht verwerkte pitten en bedieningsknoppen het pronkstuk van jouw keuken.

  Bij PITT-branders heb je altijd controle over de vlam.

  Controle over de vlam
  De robuuste, krachtige branders zijn enkel van hoogwaardige materiaalsoorten vervaardigd. Hierdoor worden ze ook toegepast voor professioneel gebruik. Onze gecombineerde wok-/ en sudderbrander is uniek in zijn soort. Hierbij komen twee functies samen in één brander die wordt bediend met slechts één knop.

  PITT Cooking in een Top Core werkblad.

  Integreerbaar in vele aanrechtbladen
  Wil je gaspitten in het aanrechtblad? Weet dan goed welke mogelijkheden je hebt. Niet alle keukenbladen zijn geschikt voor PITT Cooking. Zo zijn composiet, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek, Solid Surface, Top Core en roestvrijstaal wel geschikt voor PITT Cooking. Werkbladen van massief hout of bladen met een HPL top-laag zijn dat niet.

  Meer weten over PITT Cooking?

  Bij PITT-Cooking zijn jouw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in je keuken ons uitgangspunt. Wilt je meer weten over PITT Cooking, de losse gaspitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom langs in één van onze winkels, wij adviseren u graag op het gebied van PITT Cooking.