PITT Cooking

Bij PITT Cooking worden losse gaspitten in het aanrechtblad geïntegreerd. Met deze losse pitten ontwerp je dé ideale kookopstelling op maat. Omdat de gaskookpitten en de bedieningsknoppen rechtstreeks in het werkblad worden verwerkt, kan de positie van de branders naar eigen inzicht worden ingevuld. Combineer meerdere losse branders met een multifunctionele PITT-wokbrander voor jouw ideale 4,5 of 6-pits opstelling. PITT geeft gegarandeerd een unieke uitstraling aan je keuken. Benieuwd of een PITT Cooking systeem iets voor jou is?
Lees dan snel verder!

Geen resultaten

We hebben geen resultaten kunnen vinden voor je zoekterm, probeer het opnieuw met een andere zoekterm.

 • Controleer de spelling van je zoekterm
 • Maak je zoekterm minder specifiek
Geen resultaten
  MEGA kortingen op apparatuur van A-merken
  Prijs
  t/m
  Merk
  Acties
  Elektra aansluiting
  Breedte kookplaat
  Aantal branders/kookzones
  Flexibele kookzones
  Met afzuiging
  Rand kookplaat
  Soort kookplaat
  Soort bediening
  Nisdiepte
  t/m
  Nisbreedte
  t/m
  Extra's
  Serie
  Kleur
  Reviewscore
  Status
  Bekijk in winkel

  Ontdek PITT cooking

  PITT Cooking is één van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en keukendesign. Als een keuken is ontworpen met PITT Cooking, dan worden de kookpitten en bedieningsknoppen naadloos in het keukenblad geïntegreerd. Hierdoor krijgt jouw kookplek een moderne uitstraling. Ook zijn de gaspitten verder uit elkaar te plaatsen, zo heb je altijd voldoende ruimte voor grote pannen. Omdat onze PITT-collectie uit veel verschillende modellen bestaat, bieden wij voor elke keuken de juiste oplossing. De gaspitten zijn even krachtig als een gasfornuis en passen in iedere keukenstijl, van landelijk tot modern.

  Waarom PITT Cooking?

  Het concept is ontstaan vanuit de gebreken van de traditionele kookplaat. Hierbij heb je eigenlijk nooit de mogelijkheid om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken. Als je eenmaal voor PITT hebt gekozen wil je niet meer anders. Ontdek hieronder waarom jouw keuken niet meer zonder PITT cooking kan.

  Meer weten over PITT Cooking?

  Bij PITT-Cooking zijn jouw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in je keuken ons uitgangspunt. Wilt je meer weten over PITT Cooking, de losse gaspitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom langs in één van onze winkels, wij adviseren u graag op het gebied van PITT Cooking.