Tweet Facebook

Tijdloze keukens

Bij een tijdloze keuken worden er veelal vormen en materialen gebruikt die door de jaren heen actueel blijven. U bent dan niet na een jaar al weer uitgekeken op uw nieuwe keuken en kunt eindeloos van uw keuken genieten. Zowel de moderne als landelijke keukens zijn leverbaar in een “tijdloos” ontwerp. Uiteraard zijn al de tijdloze keukenopstellingen bij Bemmel & Kroon voorzien van de modernste materialen, technieken en keukenapparaten. Bekijk ons aanbod van tijdloze keukens.

Resultaat 1-10 van 25
Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling voorzien van veel bergruimte uitgevoerd met vlak wit front en kunststof grijs werkblad. De afmetingen van deze in tijdloos wit uitgevoerde hoekkeuken is 245 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Lichte keuken met werkblad in houtprint

Lichte keuken met werkblad in houtprint

Praktische hoekopstelling met veel werkruimte voorzien van mat kaderfront in een lichte kleur. Deze tijdloze keuken met kunststof werkblad in houtprint vormt een mooie basis voor in uw huis. Afmetingen 270 x 335 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Design keuken met kookeiland. Modern keukeneiland

Design keuken met kookeiland

In deze greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep.

Inclusief 6 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Hoekkeuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Keuken met werkblad in warme donkere hout kleur

Sfeervolle ruim opgezette hoekopstelling voorzien van kaderfront in lichte kleur en kunststof werkblad in warme donkere hout kleur. De afmetingen van deze tijdloze hoekkeuken zijn 305 x 240 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenWhirlpool keukenapparatuur

Lichte moderne rechte keuken

Moderne lichte keuken in rechte opstelling

Deze moderne keuken in rechte opstelling is voorzien van alle gemakken. Uitgevoerd met een magnolia kleurig kunststof front met verticale belijning en een donker composieten werkblad is deze combinatie toepasbaar in vele keukenruimtes. Afmeting 330 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Strakke keuken met een warme zachte uitstraling

Strakke keuken met warme zachte uitstraling

Wie houdt van een wat strakkere keuken maar toch de warme zachte uitstraling van een gelakt front zoekt zal zich in deze keuken snel thuis voelen. Het bijna niet van echt te onderscheiden kunststof houten werkblad in een donkere kleur geeft een gezellige sfeer in combinatie met het lichte front.

Inclusief 5 keukenapparatenATAG keukenapparatuur

Hoekkeuken met kunststof keukenblad in houtprint

Hoekkeuken met kunststof keukenblad in houtprint

Hoekopstelling voorzien van een zandkleurig mat gelakt front met subtiel kader. De afmetingen van deze hoekkeuken die is uitgevoerd met een kunststof werkblad in houtprint is 245 x 330 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenAriston keukenapparatuur

Zwarte hoogglans keuken dun glazen werkblad

Zwarte hoogglans keuken met dun glazen werkblad

Voor diegene die net iets anders wil… Deze moderne keuken is uitgevoerd met een zwart hoogglans gelakt front en een dun glazen werkblad voor een luxe eigentijdse uitstraling. Dit front is tevens leverbaar in een lichte kleur.

Inclusief 6 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Moderne hoekkeuken met glazen klepkasten

Moderne hoekkeuken met glazen klepkasten

Moderne, ruim opgezette hoekkeuken voorzien van mat gelakt wit front gecombineerd met een 6 cm dik kunststof werkblad in stoere betonlook! Voorzien van veel werk- en bergruimte middels brede overzichtelijke laden en 2 grote zwart glazen klepkasten met liftsysteem.

Inclusief 5 keukenapparatenPelgrim keukenapparatuur

Stoere landelijke keuken in de kleurcombinatie wit en zwart

Stoere keuken in de kleuren wit en zwart

Stoere tijdloze opstelling met landelijke accenten bestaande uit 2 delen en uitgevoerd in een combinatie van een wit en zwart gelakt front en dik composiet werkblad. Afmetingen 275 x 465 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 25

Tijdloze keukens, welke kleuren zijn tijdloos?

In een tijdloze keuken is het afstemmen van de juiste kleuren van groot belang. Om ervoor te zorgen dat een keukenontwerp echt tijdloos is worden er vaak lichte kleuren gebruikt zoals: wit, crème en diversen lichte grijstinten. In tegenstelling tot keukenapparatuur waarvan de kleur steeds feller en vrolijker wordt is het gebruik van felle trendy kleuren bij een tijdloze keuken uit den boze. Trendy kleuren zijn immers vaak de kleuren waar u snel op uit gekeken bent.

Tijdloze keukens met een persoonlijke touch

Hoewel tijdloze keukens ook na jaren gebruik nog steeds een hedendaagse uitstraling moeten hebben hoeft een tijdloze keuken niet saai te zijn. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken kunt u dus nog steeds een persoonlijke touch aanbrengen. Door de enorme keuze in vormen en materialen zijn de mogelijkheden hiervoor onbeperkt. Het eenvoudige en praktische ontwerp van onze tijdloze keukens geeft u alle ruimte om uw eigen smaak door te voeren.

Een tijdloze keuken ontwerpen met onze keukenspecialisten?

Onze keukenontwerpers helpen u graag met het ontwerpen en bedenken van uw tijdloze keuken. Zij denken dan met u mee over wat nu ECHT belangrijk is in uw keuken en geven advies over de meest geschikte materialen afgestemd op uw keukengebruik. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur worden hierbij volledig naar uw wensen aangepast. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

Komt gerust langs in één van onze Mega showroom voor inspiratie en advies over de geschikte tijdloze keuken voor u.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering