Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400080

Moderne keuken in tijdloos design

Keuken in hoekopstelling voorzien van tijdloos mat gelakt front in lichte kleur en dun composiet werkblad. Praktisch uitgevoerd met hoge klepkasten en breed lade blok. Het donkere keukenblad van graniet komt volledig tot zijn recht in deze fijne, witte keuken. Licht en ruimte geven deze keuken een open karakter. Deze tijdloze witte hoekkeuken heeft een afmetingen van 305 x 249 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze tijdloze lichte keuken in praktische hoekopstelling is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, 88 cm hoge koeler en luxe oven.

 

Onze klanten aan het woord

Zeer te spreken

Voor de 2e maal een keuken gekocht bij van Bemmel & Kroon, eerste keer (15 jaar geleden) toen ging het uitstekend vandaar dat we nu voor de tweede maal in zee zijn gegaan met Bemmel & Kroon.Vriendelijke en deskundige verkoper, denkt mee met klant en geeft zeer goed advies. Na de koop werd het vervolg traject duidelijk uiteengezet, ontving...

S. Corver

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies