Header keuken 1400033
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400016

Moderne keuken in contrasterende kleuren

Moderne keuken in de contrasterende kleuren Snow en Black Metal. De show white fronten vormen in deze eigentijdse keuken een mooi contrast met het donker composiet werkblad en de in Black Metal uitgevoerde bovenkastjes en kastenwand die is voorzien van combi-magnetron en koel-vriescombinatie.

In deze eigentijdse keuken zet u vanaf dag één al de lekkerste maaltijden op tafel.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keuken in contrasterende kleuren is uitgerust met de volgende Bauknecht apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koel- vriescombinatie en een combi-magnetron.
Bauknecht keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Schitterende keuken, prima service

Na onze afspraak met Martin zijn wij zeer tevreden naar huis gegaan. Na een rondleiding door de showroom nam hij ruim de tijd om al onze wensen te bespreken. Dit heeft hij direct op de tekening uitgewerkt. Hierdoor kregen wij een goed beeld van de keuken. Tussentijds hebben we nog contact gehouden over de voortgang en konden wij goed terecht met al onze vragen...

Frans van Zwieten

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies