Tweet Facebook

Rechte keukens

Rechte keukens bieden uitkomst in kleinere, of juist in smallere ruimtes. Bij het ontwerp van een rechte keuken is een efficiënte indeling van groot belang. Alle inbouwapparaten moeten zowel praktisch als voor het oog immers het beste plekje krijgen. Bemmel en Kroon keukens heeft een ruim aanbod zeer doordachte rechte keukens.

Resultaat 1-10 van 34
Moderne keuken met spoel-kookeiland en kastenwand

Moderne keuken met spoel-kookeiland en kastenwand

Moderne keukenopstelling bestaande uit een 180 cm brede kastenwand, spoel-kookeiland en gezellig zitgedeelte. De gehele keuken is uitgevoerd met een eigentijds wit hoogglans front en 4 cm dik kunststof werkblad.

Inclusief 6 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Landelijke keuken met breed ladeblok

Landelijke keuken met breed ladeblok

Sfeervolle rechte opstelling met 90 cm breed ladeblok voor veel bergruimte, voorzien van licht front in landhuisstijl en dun granieten werkblad. Afmeting 330 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling

Tijdloze keuken in hoekopstelling voorzien van veel bergruimte uitgevoerd met vlak wit front en kunststof grijs werkblad. De afmetingen van deze in tijdloos wit uitgevoerde hoekkeuken is 245 x 305 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Moderne keuken in warme houtprint

Moderne keuken in warme houtprint

Moderne rechte opstelling met ruime klepkasten voorzien van vlak front in warme houtprint, gecombineerd met dun composieten werkblad. De afmeting van deze moderne keuken met trendy houtprint is 340 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenZanussi keukenapparatuur

Kristalwitte hoogglans keuken

Zijn bijzondere uitstraling krijgt de NX 501 vooral door de hoogwaardige materialen: Perfect ambachtelijk uitgevoerde lakfronten zijn hierbij een specialiteit. De in kristalwit uitgevoerde hoogglans fronten en het contrasterend ingezette hout van oud eiken maken van de keuken een indrukwekkend en uniek object.

Inclusief Miele keukenapparatuurMiele keukenapparatuur

Keuken met design kooktafel

Satijnlak van next125: het principe van keuze gevangen in fascinerende kleuren.
De de NX 500 biedt een overweldigende bandbreedte van maar liefst 28 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken.

Inclusief Neff keukenapparatuurKeukenapparatuur Neff

Design keuken met kookeiland. Modern keukeneiland

Design keuken met kookeiland

In deze greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep.

Inclusief 6 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Moderne keuken met Miele keukenapparatuur

Moderne keuken met Miele keukenapparatuur

Moderne keuken voorzien van praktisch houtkleurig werkblad en een complete set keukenapparatuur van Miele. In deze keuken zorgen de lange slanke grepen ervoor dat met name de breedte en de hoogte van de gebruikte kasten en laden nog eens extra benadrukt worden. Afmeting 365 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenMiele keukenapparatuur

Houten keuken met belgisch hardsteen keukenblad

Houten keuken met Belgisch hardsteenblad

Deze rechte praktische houten opstelling is uitgevoerd met een gefineerd houten front met verticale groeven. Het front is leverbaar in meerdere (hout) kleuren waardoor u de uitstraling van uw keuken kan laten variëren van klassiek tot modern. Afmetingen 340 cm.

Inclusief 3 keukenapparatenBoretti keukenapparatuur

Lichte moderne rechte keuken

Moderne lichte keuken in rechte opstelling

Deze moderne keuken in rechte opstelling is voorzien van alle gemakken. Uitgevoerd met een magnolia kleurig kunststof front met verticale belijning en een donker composieten werkblad is deze combinatie toepasbaar in vele keukenruimtes. Afmeting 330 cm.

Inclusief 5 keukenapparatenBosch keukenapparatuur

Resultaat 1-10 van 34

Veel toegepaste rechte keuken opstelling

De rechte keuken (ook wel lineaire opstelling genoemd) is een van de meest toegepaste vormen. Deze keukenopstelling wordt met name toegepast in een smalle keuken of een ruimte waar slechts één wand beschikbaar is. Alle kasten en keukenapparaten bevinden zich bij een rechte keuken hierdoor aan dezelfde muur. Omdat alles op één lijn staat loopt u in een rechte keuken veel meer dan in een hoekkeuken, U-keuken of keuken met kookeiland. Een vrije werkbladruimte van 300 cm is met het oog op bruikbare werkruimte het meest praktisch. Deze kan worden onderbroken door de spoelbak en de kookplaat. Plaats de spoelbak in het midden van het keukenblad, want die gebruikt u het meest.

Hoewel een rechte keuken uitermate geschikt is voor smalle ruimtes is een rechte keukenopstelling vanuit praktisch en gebruiksvriendelijk standpunt de minst aangeraden opstelling.

Rechte keukens kopen?

Goed advies moet bij het kopen van een rechte keuken niet worden onderschat. Een verkeerde keukenindeling kan er voor zorgen dat u in uw nieuwe keuken niet efficiënt kunt werken en koken. Wilt u weten welke mogelijkheden er binnen de beschikbare ruimte in woning zijn? U bent van harte welkom in een van onze mega showrooms. Onze keukenadviseur kan er dan voor zorgen dat u van de beperkte ruimte optimaal gebruik maakt.

 • Ervaring &<br /> Deskundigheid Ervaring &
  Deskundigheid
 • Laagste prijs Laagste prijs
 • Hoge klant-<br /> tevredenheid Hoge klant-
  tevredenheid
 • Deskundige<br /> installatie Deskundige
  installatie
 • Gratis<br /> opmeten Gratis
  opmeten
 • 10 jaar<br /> garantie 10 jaar
  garantie
 • Afspraak =<br /> afspraak Afspraak =
  afspraak
 • A-merk<br /> apparatuur A-merk
  apparatuur
 • Snelle<br /> levering Snelle
  levering