Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400103

Tijdloze rechte keuken met glaskasten

Tijdloze rechte keukenopstelling voorzien van glaskasten. Met deze moderne keuken krijg je een stijlvolle kookgelegenheid met een elegant en tijdloos design. De rechte keuken heeft een totale lengte van 350 cm. en is uitermate geschikt voor de wat smallere en kleinere ruimte.

Inclusief Siemens keukenapparatuur
De rechte tijdloze keuken wordt compleet geleverd inclusief de volgende Siemens keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi/magnetron.

Onze klanten aan het woord

Erg blij met het resultaat

Bij het uitzoeken van de keuken zijn we goed geholpen door per vosters. Een keuken die aan onze eisen voldeed en binnen ons budget. De keuken is in 1 dag geplaatst en we waren erg tevreden. Kleine beschadiging en maar dit werd gelijk verholpen. We zijn erg blij met het resultaat en de goede service!

Monica van den Berg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies