Header keuken 1400044
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400005

Rechte keuken met eetbar en kastenwand

De brede verticale lijnen op de lava zwart gelakte keukenkast deuren en lades met een subtiele houtnerf en het kunststof werkblad geven deze keuken een robuust karakter. De in zwart uitgevoerde keukenapparatuur en zwarte RVS handgrepen zorgen hierbij voor een extra stoere look. Met de hoge wandkast en bovenkastjes heb je ook aan opbergruimte in deze compacte keuken geen gebrek.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stoere keuken met eetbar is uitgerust met de volgende Pelgrim apparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, vaatwasser, combi magnetron en een koel-vriescombinatie.
Pelgrim keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Complimenten

Het contact met Bemmel en Kroon was steeds prettig. Zowel in de orientatiefase als in de ontwerpfase. De mooie, overzichtelijke en complete showroom hielp ons, mede dankzij de kundige medewerkers, onze ideeen om te zetten naar werkelijke plannen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. De keuken werd netjes op tijd geleverd...

Natasja van Arnhem

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies