Header keuken 1400042
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400007

Compacte moderne keuken met wandkasten

De opstelling en vorm van deze compacte moderne keuken met kunststof fronten is eenvoudig, maar de vele unieke aspecten zorgen voor een bijzonder geheel. Kijkt u maar eens naar de speciale grepen bij de lades, hoge kasten met houtprint in de kleur Nogero en de verticaal geplaatste grepen die over de gehele lengte van de kast doorlopen. Kortom, een warme keuken waarbij verschillende unieke details voor een prachtig aanzien zorgen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze compacte rechte keuken met kastenwand is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en een koeler die 178 cm hoog is.
Whirlpool keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Erg blij met het resultaat

Bij het uitzoeken van de keuken zijn we goed geholpen door per vosters. Een keuken die aan onze eisen voldeed en binnen ons budget. De keuken is in 1 dag geplaatst en we waren erg tevreden. Kleine beschadiging en maar dit werd gelijk verholpen. We zijn erg blij met het resultaat en de goede service!

Monica van den Berg

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies